Bratr Lucie Bílé o jejich nemocné mamince: Smrt se blíží a ona je na řadě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bratr Lucie Bílé o jejich nemocné mamince: Smrt se blíží a ona je na řadě...

Maminka Lucie Bílé byla dceři vždy velkou oporou.
Maminka Lucie Bílé byla dceři vždy velkou oporou. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Sladké vítězství, už 17. slavík do sbírky, ale zpěvačka Lucie Bílá (48) by všechny vyměnila za jedno: zdraví pro svou maminku Hanu Zaňákovou (74). Jak totiž včera na galavečeru ve Státní opeře v Praze prozradil její bratr Karel, s maminkou je moc zle. Umírá...

Měla by se radovat, přitom ale neskutečně trpěla. Lucie Bílá sice získala dalšího slavíka, ale radost z vítězství jí zničil smutek z toho, žev soukromém životě prožívá jedno z nejhorších období. Maminka Hana Zaňáková (74) se sice na jaře jako zázrakem probrala po deseti dnech kómatu a zotavila se po těžké mrtvici, ale její stav je opět vážný. V květnu to přitom ještě vypadalo, že se vrátila zpátky do běžného života.

„Věřím v zázraky. Vezu si maminku na neděli domů,“ napsala šťastná Lucie na sociální síti a připojila i společnou fotku se svou mámou. Štěstí nevydrželo déle než půl roku. „Nevypadá to dobře. Řečeno zkráceně, je ve špatném stavu. Lucka je s tím smířená. Život je i o smrti a ta se blíží každému z nás. Někomu dřív, někomu později a máma je bohužel na řadě,“ prozradil během včerejšího slavnostního večera bratr Slavice Bílé Karel Zaňák (51). Proto se také Lucie stranila pozornosti a po generální zkoušce zůstala zákulisí Státní opery Praze. „Nepřišla jsem s přítelem a synem předem, protože se necítím dobře,“ svěřila se. Během přenosu se to ale na sobě snažila nedat znát.

Bouček si rýpnul do Bílé
Moderátor Slavíka Libor Bouček (33) hned v úvodu večera vtipkoval o dění na Pražském hradě. „Letošek přinesl například to, že Lucie Bílá dostala státní
vyznamenání. Ale i Filip Renč (49), abych nezapomněl. Na Pražský hrad se tak vrátila láska, tedy klip Láska je láska,“ prohlásil Bouček.


Výsledky Český Slavík Mattoni 2014
Zpěvák roku
1) Karel Gott
2) Tomáš Klus
3) Richard Krajčo

Zpěvačka roku
1) Lucie Bílá
2) Lucie Vondráčková
3) Ewa Farna

Skupina roku
1) Kabát
2) Chinaski
3) Kryštof

Absolutní vítěz: Karel Gott
Objev roku: Voxel



Přečtěte si
ararat
30. 11. 2014 • 12:49

..oxallis..je jak Kryštof Kolumbus objevila ameriku.. ..to je pako

baronessa
30. 11. 2014 • 10:07

to sice pravda je, ale Aha to nemuselo vypíchnout do titulku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.