Co se na Slavíkovi nepovedlo: Gott ztrapnil Havlovou + další blamáže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co se na Slavíkovi nepovedlo: Gott ztrapnil Havlovou + další blamáže!

Trapasům se zkrátka vyhnout nejde...
Trapasům se zkrátka vyhnout nejde... (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

I mistr tesař se někdy utne a mnohé celebrity na slavnostním udílení Českých slavíků nebyly výjimkou. Trapas se nevyhnul ani Mistru Gottovi.

Farná se natáhla

Zpěvačka Ewa Farna (21) se zamotala do dlouhé sukně a sekla s sebou vedle sedačky, kde seděla. Živůtek byl navíc příliš těsný a zařezával se jí na zádech do kůže.

Gott uhnul Havlové

Bývalou první dámu Dagmar Havlovou (61) nechtěně ztrapnil Karel Gott (75). Když ho chtěla při předávání ceny políbit, nečekaně se sehnul a Dáša tak minula...

Vojtek zničil pult

Lídr skupiny Kabát Pepa Vojtek (49) se tak vehementně opřel o děkovací pultík, až ho zničil. Navíc nechtěl s řečí skončit a kolegové z kapely ho museli odtáhnout.

Elis zradil telefon

Objev roku, zpěvačka Elis (20), si připravila zpívanou děkovací řeč. Slova k ní měla ale v mobilu, který se jí během děkování vybil.

Na všechny trapasy se můžete podívat v galerii! 

Střípky z ceremoniálu

* Bývalý televizní hlasatel, v současnosti moderátor Receptáře Alexander Hemala (62), se na afterpárty po Slavících svěřil, proč v poslední době tolik zhubl. „Vyndali mi žlučník,“ vyprávěl v hotelu Ambassador svým přátelům.

* Eva Pilarová (75), která dostala dodatečného Slavíka za rok 1962, oznámila další spolupráci s Karlem Gottem (75). „Příští rok oslavím 55 let na scéně a Karel přislíbil, že vystoupí na mém speciálním koncertu,“ svěřila se Eva.

* Moderátor gavečera Libor Bouček (33) byl pod velkým tlakem režiséra Michala Čecha. Ten ho během přímého přenosu tlačil, aby zkracoval děkovací řeči oceněných. Chtěl se totiž vejít do stopáže pořadu. Nepovedlo se!

* Vyhlášení výsledků ankety Český slavík bylo v sobotu nejsledovanějším pořadem večera. Pustilo si ho skoro 1,6 milionu diváků. Na druhém místě skončily Zázraky přírody na ČT1. Ty sledovalo půl milionu lidí.


Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl



Přečtěte si
mord
1. 12. 2014 • 22:41

To je "intelektuální" zácpa

sestrasestry
1. 12. 2014 • 19:32

Někdo se zasekne v patnácti letech. Bulvár je bulvár, ale už se tu ani neodreaguju, když sestra palečkuje sama sebe.

ararat
1. 12. 2014 • 18:55

máš slovní zácpu oxallis? .......................................

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.