Nový Landův klip prý dodává na dálku energii! Vyzkoušejte, zda to na vás funguje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nový Landův klip prý dodává na dálku energii! Vyzkoušejte, zda to na vás funguje

Video se připravuje ...

Bývá už dobrým zvykem, že jakmile Daniel Landa chystá turné, vydá nový videoklip nějaké chytlavé písně. A protože se jeho koncerty znovu blíží, je tu i nové video k písni Šmouha. Natočil ho režisér Filip Renč.

Sám Dan Landa označuje Šmouhu za motivační song, který má každému pomoci dosáhnout svých snů. Hudebně pak zpěvák zcela přiznaně navazuje na jeden ze svých největších hitů - píseň Touha. „To celé je obrovské dobrodružství," komentuje Landa svůj nejnovější klip, který předzvěstí podzimního turné, během kterého se odehrají obří koncerty ve 4 městech České republiky.

Píseň Šmouha v těžkých chvílích hodně pomohla i režiséru klipu Filipu Renčovi. Toho totiž v době natáčení srazil při cestě na kole náklaďák, který Renčovi nedal přednost. Režisérovi tehdy po nehodě nikdo nepomohl, a tak se musel přes četná zranění dostat sám do nemocnice, kde ho teprve ošetřili.

Video se připravuje ...

„Dan má svou filozofii, kterou chce předávat dál a která je pozitivní a pro lidi do jisté míry motivační. Danův záměr i snaha se změnit k lepšímu a využít naplno svůj životní potenciál a předávat lidem pozitivní energii jsou mi velice sympatické. Doufám, že to není naše poslední spolupráce,“ komentuje vznik klipu Filip Renč.



Autor:  ph

Přečtěte si
ivoadler
2. 9. 2014 • 16:30

A to jako bezdrátově nebo po drátu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.