Starosta Košťan: Paroubka tu potkávat nechci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Starosta Košťan: Paroubka tu potkávat nechci!

Fotografie
Fotografie (internal)

Deník Aha! v minulých dnech jako první informoval, že se expremiér Jiří Paroubek (ČSSD) s manželkou Petrou zbavují dvou pražských bytů a zvažují koupi zámečku z 18. století na severočeské vesnici.

„O jeho zájmu jsem slyšel,“ prohlásil starosta Košťan František Voháňka. Podle svých slov ale na případného nového souseda není zvědavý…

„Mě pan Paroubek osobně až tak nezajímá a rozhodně nejsme přátelé. Setkali jsme se jednou, kdy sem před krajskými volbami přijeli s Petrem Bendou,“ řekl Aha! starosta. Právě teplický zastupitel Benda je Paroubkovým nejmocnějším kamarádem a pomáhá mu s jeho politickými aktivitami v Ústeckém kraji.

„Jestli se Paroubek chce stát hejtmanem v Ústeckém kraji, tak je to na něm. Ale už jsem se setkal s jinými sociálními demokraty, a zrovna jeho potkávat nijak netoužím,“ doplnil Voháňka.

Ten má nyní velké starosti se starousedlíky z hospodářských budov patřících k zámečku. „Je tam pán, který tam je odjakživa, takřka tisíc let, jak se říká. A nyní všechny rodiny vystěhovávají, a my jim musíme zajistit bydlení. O prodeji zámku nic oficiálně neřeknu, ale něco se tam rozhodně děje, když se zbavují lidí,“ myslí si starosta.

Paroubek: Díky Aha! prodáme byt!

Zatloukat, zatloukat, zatloukat! Ve včerejším prohlášení se Paroubek z plánu koupit zámek nevyvléká, jen dodává, že si se ženou chtějí pořídit i vily v Toskánsku či ostrov v Řecku.

A nezapomněl poděkovat Aha!, které exkluzivně informovalo o tom, že za 5,5 milionu prodávají smíchovský byt. „Včera se razantně zvýšil zájem – po zveřejnění článku o Petřině prodávaném bytě – kupujících. Děkujeme,“ napsal.

778378:gallery:true:true

Přečtěte si
solochov
30. 5. 2011 • 19:21

Nebo jak je možné, že Košťan vypouští z úst takové nesmysly? Jen on snad majitelem oné vesnice, že takhle uvažuje a rozhoduje? I když Paroubka nemusím, tohle mi přijde hodně ubohé. Takový zaujatý člověk by na postu starosty být rozhodně neměl

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.