Jiří Paroubek, nebo Horst Fuchs z teleshoppingu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Paroubek, nebo Horst Fuchs z teleshoppingu?

Německý prodejce slavný z českého teleshoppingu by mohl mít důstojného nástupce...
Německý prodejce slavný z českého teleshoppingu by mohl mít důstojného nástupce... (Fotomontáž Aha!)

Expremiér a exšéf sociálních demokratů, to jsou jen některá »ex«, která se pojí k Jiřímu Paroubkovi (58). Rebelantství proti vládě, a dokonce některým proudům ve vlastní straně vyjadřuje na webové stránce Vaše věc.

A coby politický Horst Fuchs fušuje i do reklamy!

Čtenářům totiž odměnou za nejvtipnější glosu na Nečasovu vládu nabízí lístky na muzikál Kat Mydlář. „Už jsme Divadlu Hybernia, kde se Kat mydlář bude hrát, inzerovali i jiné muzikály, třeba Tři mušketýry. Je to přátelská výměna. My na ně poutáme na webu, oni nám dávají cédečka a lístky pro čtenáře,“ řekl Aha! Ondřej Macura, šéfredaktor Paroubkova webu. Kromě lístků na muzikál je na webu i upoutávka na knihu Petry Paroubkové (37) V botičkách od Diora.

A co na to divadlo? „Dostali jsme nabídku na spolupráci. Je to pro nás reklama za nulové peníze, což je pro nás dobré. Nemá to žádný politický rozměr,“ řekl Aha! šéf Hybernie Oldřich Lichtenberg.

Jenže právě u politického rozměru to trochu vázne. Lichtenberg už dříve mluvil o Paroubkově »velkém charismatu«. A navíc podniká s kamarádem politika, popovým idolem Michalem Davidem (50), který Paroubkovi zpíval na kampaních. A David Kata Mydláře, který ho měl stát 50 milionů korun, také napsal...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.