Paroubek a jeho syn: Jako vejce vejci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Paroubek a jeho syn: Jako vejce vejci!

 (Aha! – K. Kopáč, M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, ara)

V raném dětství se učíme nápodobou, ale jak vidno na příkladu syna expředsedy ČSSD Jiřího Paroubka (58), platí to i v dospělosti. Jiří Paroubek ml. (26) umí stejně jako jeho táta opustit partnerku a najít si rychle novou, přibrat vcukuletu hezkých pár kil navíc a také vydělat slušné peníze. No řekněte: Kdo z vás to má?

Ukazují pupky

Říká se, že bohatství se ukládá. Každá projedená a propitá »kačka« je tak brzy vidět na těle. Jiří Paroubek je toho důkazem. A stranou nestojí ani jeho syn, který na oslavě narozenin kamaráda zapomněl před objektivem fotografa rychle zastrčit pupek.

Nové přítelkyně

Tatík vyměnil Zuzanu za Petru a i synek vyměnil ženu po svém boku. Nedávno předvedl ve společnosti svou novou přítelkyni.

Opustili rodinu

Paroubek junior utekl od matky své dcerky Viktorky (3). Jeho otec udělal vlastně to samé, jen jeho syn už byl dospělý. Zuzanu Paroubkovou s bývalou partnerkou jejího syna Kristýnou (obě dámy na fotce) tak pojí stejný osud. Od obou odešel Jiří Paroubek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.