Syn Žilkové Vincent po rozchodu: Útěk do kravína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Syn Žilkové Vincent po rozchodu: Útěk do kravína!

Vincent Navrátil spal v kravíně.
Vincent Navrátil spal v kravíně. (Foto pro Aha!: archiv Veroniky Žilkové)

Aby zahnal smutek po rozchodu, rozhodl se vydat Vincent Navrátil (20) na pánskou jízdu. S kamarády projíždí Irsko a spí, kde se dá.

„Tak dneska jsem nám domluvil přespání ve stodole na seně vedle krav. Doufám, že zítra nám pomůže někdo další. Jinak nás zase čeká pole,“ okomentoval Vincent fotky na sociální síti.

Mladý herec na konci července přiznal rozchod s herečkou Sabinou Rojkovou (20) z Ulice, s níž randil více než dva roky. Teď se syn Veroniky Žilkové (55) snaží obejít i bez peněz.

„Při projetí kompletně celého Irska máme zákaz jakéhokoliv ubytování, za které by se platilo byť jen jeden jediný cent, takže jsme odkázaní na dobrotu Irů,“ svěřil herec s tím, že museli spát v dešti venku a nemají se pořádně ani kde omýt, jedině v moři.

Na video s Vincentem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
12. 8. 2017 • 04:39

Ve stodole na seně vedle krav - copak jsi hulil, Vinku, než jsi upadl do takové ložnice? (Krávy nebydlí ve stodole a na seně, to pro příště).

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.