Drama u benzinky: Šílený řidič útočil mačetou! A zavolal na sebe policii... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drama u benzinky: Šílený řidič útočil mačetou! A zavolal na sebe policii...

Muž s mačetou pobíhal mezi stojany benzinky
Muž s mačetou pobíhal mezi stojany benzinky (archiv ONO )

Jako smyslů zbavený se choval řidič (57) červeného osobního auta z Jihlavska, když mu mladý šofér (28) náklaďáku značky Iveco z Třebíče zkřížil při vjezdu k benzince cestu. Vytáhl mačetu a chtěl se bít!

„Přiběhl k jeho kabině, strašně řval, tloukl mu do oken a chtěl mu utrhnout zpětné zrcátko,“ popsal vyhrocenou událost jeden ze svědků.  Vyděšený řidič nákladního vozu se v kabině zamkl.

„Když se objevil s mačetou v ruce, netušil jsem, co od něho mohu čekat. Vyhrožoval, že mě podřízne,“ svěřil se poté.
„Kuriozitou je, že šofér, který vytáhl mačetu z kufru svého auta, sem v tom afektu dokonce mobilem přivolal policisty. Ti mu mačetu sebrali a teď z toho bude mít i průšvih,“ uvedl Petr Zeman z obsluhy čerpadla.

Na místo incidentu přijelo hned několik policejních vozů. „Případ vyšetřujeme jako přečin výtržnictví a nebezpečné vyhrožování se zbraní. Mačetu jsme na místě zajistili,“ potvrdila mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová.

Autor:  čad

Přečtěte si
prroud
20. 11. 2013 • 14:08

Kdyz vidim co hodne "takysoferu" dokaze za volantem,ani se mu nedivim,ze mu ulitly nervy,ale az tak to prepisknout nemusel,nastesti se asi dobre zna a zavolal si "pomoc" nez stacil nekomu opravdu vazne ublizit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.