Děsivý scénář masakru v Raškovicích: Tenhle muž zastřelil Denisu! Její máma se musela dívat... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Děsivý scénář masakru v Raškovicích: Tenhle muž zastřelil Denisu! Její máma se musela dívat...

Zavražděná Denisa V. se učila ve Frýdku-Místku na cukrářku.
Zavražděná Denisa V. se učila ve Frýdku-Místku na cukrářku. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Než zemřela, prožívala muka. Žákyni Denisu V. (†17) popravil učitel angličtiny Ondřej D. (31) jako poslední. Pondělní útok šílence v neprůstřelné vestě a se třemi zbraněmi na rodinu v Raškovicích na Frýdecko-Místecku, při kterém zemřel ještě dědeček (†73) dívky a babička (71) byla postřelena, měl děsivý scénář. Celý ho sledovala matka oběti (46).

Útok se odehrál asi v 17 hodin. Ondřej D. přijel autem k Denise před dům a okamžitě po ní začal střílet. Dívce se ale povedlo utéct do domu. „Muž pokračoval v útoku tím, že střílel do oken domu. Jedno pak rozbil a dostal se dovnitř,“ popsal ředitel moravskoslezské policie Tomáš Kužel děsivé minuty.
V obýváku nejprve zabil dědečka a střelil do hlavy babičku (71). Pak našel Denisu a nemilosrdně ji popravil. Po celou dobu pálil ze zbraní jako šílený. Když mu došly náboje, pistoli vždy odhodil a vzal si druhou.


Vše musela sledovat matka dívky, včetně popravy své dcery...  S vrahem dokonce mluvila. Možná ho prosila o holý život. Ondřej D. následně utekl, policie ho za chvíli zadržela. „U sebe měl místo původních třech jen jednu pistoli se dvěma náboji. Nekladl odpor,“ řekl Kužel s tím, že mu hrozí dvacetiletý žalář a možná i výjimečný trest.

Čekal v hospodě
V osudný den byl podle informací Aha! šílený Ondřej D. ve vesnici už od dvanácti hodin. Dvě hodiny seděl v restauraci U Adámka. „Choval se divně. Něco si objednal, pak odešel, procházel se a pak se vrátil,“ popsal svědek. „Kolem třetí hodiny za ním přijela manželka. Na parkovišti se pohádali,“ popsal další děj. O něco později odjel vraždit. Policii na něj prý zavolala jeho manželka.

Sběratel zbraní
Ondřej D. byl vášnivým sběratelem zbraní. Prý s nimi dokonce i spal. Kriminalisté při domovní prohlídce našli dalších 6 zbraní a asi 8 tisíc nábojů. Podle informací Aha! také kouřil marihuanu.

S žačkou randil přes rok...
Ondřej D. se do Denisy zamiloval, přestože byl jejím učitelem. Navíc byl rok a půl ženatý... Lásku prý tajili přes rok. Denisa ho pak opustila, našla si přítele. Zamilovala se. Dokonce měla být těhotná... To zřejmě šílený muž nedokázal přenést přes srdce.



Autor:  iža,kon

Přečtěte si
malenabald
8. 11. 2013 • 19:57

Proboha! Myslíš hlavou???

andorea
8. 11. 2013 • 08:54

Učitelé pohotovost nedrží. Jak si to představuješ? Že příjdeš domů k učiteli a dáš mu dýchnout?

hu2hu
8. 11. 2013 • 08:39

Debilní redaktoři AHA i sesterského Blesku nevědí, co je to poprava. http://cs.wikipedia.org/wiki/Poprava

abvydavatelstvi
7. 11. 2013 • 15:10

Marihuanu huli už kde kdo. ..... pěstuji to doma v květinacich ...... a na uzavřených Zahradách někde v koutě mezi jinými rostlinami.... Potom sednou do auta .... nebo rozhoduji na úřadech... nebo učí děti atd.. ten učitel k tomu hrával zabijacke počítačové hry .... To co udělal je příšerné a měli by ho popravit ..... ne ho dvacet let živit... prokazatelně je zabil tak tam není co řešit.... možná sám spáchá samovrazdu ..... Člověk už aby se pomalu bál i ve vlastním domě .... je to děs...

najka
7. 11. 2013 • 14:22

Teď se bude psát, že hulil mařenu! Jak je možný, že na to někdo ze školy nereagoval? Neměli by být učitelé také náhodně kontrolováni tak, jak zkontrolovali policejního plukovníka, který držel domácí službu?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.