Drsný útok internetových vtipálků: Jiřina Švorcová svým knírkem zachraňuje mužům prostatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsný útok internetových vtipálků: Jiřina Švorcová svým knírkem zachraňuje mužům prostatu!

Jiřina Švorcová chrání muže před rakovinou! (I po smrti)
Jiřina Švorcová chrání muže před rakovinou! (I po smrti) (Foto: Facebook)

S prvním listopadem vypukla jako už několikátým rokem charitativní akce Movember. Muži, kteří se chtějí této akce zúčastnit, si měsíc neholí knír, aby upozornili na rakovinu prostaty a díky zarostlému obličeji na tento problém poukázali. A co s tím má společného »Žena za pultem« Jiřina Švorcová (†83)?

Support it! (Podpoř to!) Takový popisek se čím dál tím častěji objevuje na sociálních sítích a hned pod ním je obrázek Švorcové, na kterém opravdu vypadá, jako by nebyla velkým přítelem epilace. Onou podporou se samozřejmě myslí kampaň proti rakovině s názvem Movember. (M – pro moustache, tedy knír, zbytek od anglického November  - listopad).

Ačkoliv boj proti rakovině prostaty bývá v listopadu především mužskou záležitostí, nesmrtelná Švorcová dokazuje, že zapojit se mohou i ženy a připojila se tak celebritám, mezi nimiž je například Tomáš Klus, podporujících tuto akci. „Na každém kníru záleží,“ vzkazují organizátoři akce.



Přečtěte si
rezacek
9. 1. 2014 • 09:51

Ne adorovat, PROTOŽE byla nacistka, ale na druhé straně, ublížila někomu (kromě svých dětí a sebe sama)?

avina
14. 11. 2013 • 14:40

Dnešn herečky nemusí zachraňovat--platí,vydržují si mladé chlapy:Bílá,Zagorová,......

jity
14. 11. 2013 • 12:02

Četla jsem článek o Haně Hegerové, které omylem přišlel za komunistů milión korun, ovšem měl být pro Gotta. Ona nejen, že si ho nechala, ale ještě z něj utrácela pro sebe. Potom dostala natvrdo 6 měsíců a obrátila se na Švorcovou, ta ji pomohla. Jak se k ní tato zpěvačka asi zachovala po r.89? Janě Brejchové pomohla k bytu a ta potom když ji měla potkat, tak přecházela na druhou stranu. Zkrátka lidi holt dokážou být svi.ně.

lepo
14. 11. 2013 • 10:15

budox

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.