Nejmocnější politička Gajdůšková: Vypadá jako žena za pultem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejmocnější politička Gajdůšková: Vypadá jako žena za pultem!

Alena Gajdůšková
Alena Gajdůšková (Reprofo ČT, ara)

Zdá se, jako by nejvýznamější politička ČSSD, místopředsedkyně Senátu Alena Gajdůšková (59), ustrnula v čase. Když se objeví v televizi, mívá často divák pocit, že jde o upoutávku na seriál Žena za pultem. Její vzhled čtenářům, kteří diskutují na sociálních sítích, prý příliš připomíná sedmdesátá či osmdesátá léta.

Lidem podle jejich příspěvků nejvíc vadí na Gajdůškové účes a garderoba. Od ženy, která se tak často objevuje na obrazovkách a v novinách, prý čekají poněkud modernější vzezření.

Diskusi čtenářů vzbudilo vystoupení Gajdůškové v pondělních Událostech, komentářích v ČT. Většině připadá, že její styl je nudný, nezajímavý. Kritiku sklidil i její účes à la »osmdesátky«. Módní odborníci by političce doporučovali šatník obarvit. A i při zachování účesu by měla volit vzdušnější fazonu.

Co na to Alena Gajdůšková? „V této chvíli jsem nejvýše ústavně postavená žena v zemi a chápu, že mám v popisu práce býti upravená, býti alespoň trochu slušně oblečená. A o to se snažím. Na víc ale nemám. Jsem trochu workoholik, takže tyto věci neřeším více, než je nutno,“ reagovala Gajdůšková. „Že někomu připomínám moderátorku z osmdesátých let? Teď nevím, jestli mě to má potěšit, nebo jestli se mám urazit, ale spíše mě to pobavilo,“ dodala se smíchem.

Výdaje na lepší účes a reprezentativnější šatník by pro místošéfku Senátu neměly být problém. Její základní plat činí 
110 621 Kč. Problém je tedy spíše v čase. A tak si kvůli její vytíženosti bude muset Senát zřejmě zřídit kadeřnictví přímo ve Valdštejnském paláci…



Autor:  ex

Přečtěte si
ninka64
10. 1. 2014 • 00:55

Já ten pocit měla vždy když jsem viděla Němcovou, ale ta byla z ODS že, to se nekritizuje autore článku, Gajdůšková je z ČSSD a tak si smlsnem. Ubohé.l.

baronessa
9. 1. 2014 • 13:28

vidím, že jsi znalec lidských duší, obzváště mě zaujala myšlenka o Boženě Němcové. Jistě jsi na téma BN sepsal kvalitní diplomovou práci, že jsi tak jistý úsudkem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.