Bon Jovi zahrají v Praze největší hity: Fanoušci na ně čekali 20 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bon Jovi zahrají v Praze největší hity: Fanoušci na ně čekali 20 let!

Bon Jovi vystoupí 24. června v Praze
Bon Jovi vystoupí 24. června v Praze (Nova Music)

Pražská Synot Tip arénu bude 24. června patřit koncertu kapely Bon Jovi, která se do Česka vrací po dlouhých 20 letech.

You Give Love A Bad Name, Livin' On A Prayer, Keep The Faith, Have A Nice Day, Always, I'll Be There For You... Přestože kapela sestavuje koncertní program pro každé vystoupení zvlášť, tyto jejich stadionové hity si Praha s největší pravděpodobností s nimi bude moci zazpívat. V rámci tříhodinového koncertního programu skupina odehraje přes dvě desítky skladeb, mezi kterými nechybí ani oba singly z letošního alba What About Now - Because We Can a titulní píseň What About Now.

Pro evropskou část turné skupina připravila zbrusu novou scénu imitující masku gigantického Cadillacu, kterou tvoří přes 60 menších obrazovek a tři obří projekce, aby  byla show dobře viditelná z každého koutu arény. Stavba technicky velmi náročné scény,  kterou připravuje 250 členný team, trvá čtyři dny a aby byla včas postavena na dalším koncertním místě, nechala ji kapela vyhotovit ve čtyřech identických kopiích. Jen technické vybavení převáží na turné na šest desítek kamiónů.



Brány Synot Tip Arény se otevřou ve čtyři hodiny odpoledne pro majitele vstupenek s přednostním vstupem a o hodinu později pro všechny ostatní návštěvníky.  Přesně v 18 hodin zahájí večer skupina Support Lesbiens, která se zde představí již v novém složení a kromě výběru nejznámějších skladeb z jejího repertoáru uvede i singlovou novinku Changes.
Hlavní hvězdy večera Bon Jovi ovládnou pódium úderem 19.hodiny.

Bon Jovi vznikli v roce 1983 v New Jersey. Do začátku právě probíhajícího turné Because We Can: The Tour odehráli přes 2700 koncertů, které shlédlo neskutečných 35 miliónů diváků. Vydali dvanáct alb, od kterých prodali 125 miliónů kopií a stali se tak jednou z nejúspěšnějších kapel v hudební historii. V Praze skupina koncertovala zatím pouze jednou - v roce 1993 na Strahovském stadiónu.

Vstupenky na pražský koncert jsou ještě v prodeji v sítích Eventim (eventim.cz/bonjovi a ticketportal.cz).

Fanoušci se můžou těšit na originální scénu



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.