Bon Jovi: Dává jídlo zdarma! Kvůli Trumpovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bon Jovi: Dává jídlo zdarma! Kvůli Trumpovi

Legendární Jon Bon Jovi
Legendární Jon Bon Jovi (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Prezident Donald Trump (72) kvůli své »oblíbené« zdi, už na rekordních 34 dní paralyzoval státní správu... Zaškrtil kohouty s penězi a státní zaměstnanci jsou bez výplat, a tudíž i bez jídla. Legendární rocker Jon Bon Jovi (56) se tedy rozhodl, že aspoň ty z New Jersey »nakrmí«!

Zčásti z protestu proti tvrdohlavému prezidentovi, ale hlavně kvůli účasti s lidmi pracujícími bez jakékoli gáže, nabídl zaměstnancům federálních úřadů ve své restauraci JBJ Soul Kitchen obědy zdarma. A ačkoli jde o podnik zaměřený na racionální stravu, stály před ním pořádné fronty!

Trump se už déle než měsíc pře s demokraty v Kongresu o to, zda jeho požadavek na 128 mld. korun na stavbu hraniční zdi (v kampani horoval, že ji zaplatí Mexiko!) zahrnou do zákona o státním rozpočtu, což oni odmítají. V důsledku toho asi polovina z 800 tisíc státních zaměstnanců nechodí do práce vůbec a druhá pracuje zadarmo...

 Donald Trump mluví o překonávání zdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.