Rocker Jon Bon Jovi (50): Dcera se předávkovala heroinem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rocker Jon Bon Jovi (50): Dcera se předávkovala heroinem!

Jon Bon Jovi a jeho dcera Stephanie Rose
Jon Bon Jovi a jeho dcera Stephanie Rose (Profimedia.cz)

Americký zpěvák Jon Bon Jovi (50) je jedním z mála rockerů, kteří nikdy nepropadli drogám. A pokud občas přece jen po nějakých sáhl, učinil tak za zavřenými dveřmi, aby si zachoval pověst slušňáka. Tu mu teď ovšem trochu pošramotila jeho dcera Stephanie Rose (19). Našli ji v bezvědomí předávkovanou heroinem!

Sanitku volal někdo z jejích kamarádů v noci na středu krátce před druhou hodinou ranní místního času. Momentálně se jediná dcera slavného rockera stále zotavuje v nemocnici, odkud brzy poputuje rovnou k soudu! Ona i její kamarád Ian (21) budou obviněni z nelegálního držení heroinu a marihuany, v jejich pokoji policie zajistila i »nádobíčko« na přípravu drog k užití.


Stephanie Rose Bongiovi bude souzena nejen za porušení zákona, čeká ji také disciplinární řízení ve škole, které může vyústit i ve vyloučení z prestižní akademie liberálního umění.

Jon Bon Jovi je už 23 let ženatý s Dorotheou Hurleyovou, s níž má kromě Stephanie tři syny. Jejich manželství je považováno za jedno z nejvzornějších v Hollywoodu. V současné době se rocker s kapelou připravuje na světové turné, během kterého se zastaví i v pražském Edenu – konkrétně 24. června příštího roku. K incidentu své dcery se odmítl vyjádřit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.