Premiér Nečas konečně přiznal: Ano, po 27 letech se rozvádím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Premiér Nečas konečně přiznal: Ano, po 27 letech se rozvádím!

Petr Nečas se chce dál podílet na výchově dětí.
Petr Nečas se chce dál podílet na výchově dětí. (Foto Aha! – Slávka Červená, ara)

Podal jsem žádost o rozvod, přiznal včera premiér Petr Nečas (48, ODS). S manželkou Radkou (47) nebydlí už od ledna. Ta prý s rozvodem 27letého manželství souhlasí, dvě dcery zůstanou v její péči.

„V minulých dnech jsem podal k příslušnému soudu návrh na tzv. nesporný rozvod mého manželství, ke kterému se moje manželka Radka připojila. Tuto osobně nelehkou situaci se snažíme řešit s respektem, zejména vůči našim dětem,“ napsal premiér v prohlášení. Nesporný rozvod probíhá rychle. Manželé musí být na všem domluveni a splnit podmínku, že jsou spolu víc než rok a půl roku žijí odděleně.

Dcery Marie (10) a Tereza (17) zůstanou v péči matky. „Přičemž otec se bude i nadále podílet na jejich výchově,“ ujišťuje Nečas. S manželkou Radkou má ještě dva dospělé syny Ondřeje (25) a Tomáše (22).

Nečasovi prý nemají spor ani o majetek. „Naše majetkové poměry jsou veřejnosti dostatečně známy. Podle dohody by měly být upraveny tak, aby především zajistily dostatečné zázemí pro další život obou dětí v péči matky,“ napsal Nečas.



Autor:  map

Přečtěte si
tarka
12. 6. 2013 • 18:33

to je smutné, pane Nečasi...bohužel nakonec bude asi pravda, že máte poměr s Janou Nagyovou, nakonec jste nikdy nevysvětlil, proč jste jí na MPSV platil měsíčně téměř 270 tisíc čistého měsíčně. Je mi z vás velmi smutno, tedy spíše zle, zařadil jste se mezi politiky a samce, kteří po vstupu do vysoké politiky odkopli dlouholetou manželku a matku vašich dětí pro mladší, dychtivou urvat relativně úspěšného chlapa. Že vás vaše manželka přes 20 let podporovala při politické kariéře, vychovávala vaše společné děti, je takovým jako vy absolutně fuk. Jako premiér za moc nestojíte a jako chlap už vůbec ne

jity
12. 6. 2013 • 15:10

Vlezou do politiky, nahrabou prachy a začnou přemýšlet oudem. Takových už bylo a zřejmě ještě bude.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.