Dvě mrtvoly v garáži vedle domu Agáty Hanychové: Tělo bylo bez hrudníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dvě mrtvoly v garáži vedle domu Agáty Hanychové: Tělo bylo bez hrudníku!

V této garáži zemřeli dva muži.
V této garáži zemřeli dva muži. (Aha! – Karel Kopáč, pro Aha! – Zbyněk Pecák, Michal Baloi, ara)

Nad záhadným požárem garáže, která v obci Černý Vůl nedaleko Prahy sousedí s domem Agáty Hanychové (26), stále visí otazníky. Modelka i lidé z okolí nyní žijí ve strachu. Kdo byly oběti? Co když dvojici mužů někdo zabil a pak zapálil? Co když nebezpečí hrozí i nám?

„Nejhorší je nejistota. Kdo byli lidé, kteří v garáži uhořeli? Co tam dělali a proč vůbec začalo hořet? Jak to, že si jich nikdo nevšiml? Co se stane příště?“ shrnul obavy jeden ze sousedů.

Policie si klade stejné otázky. K víkendovému výbuchu a následnému požáru garáže včera žádné nové oficiální informace neměla. „Totožnost obětí ještě neznáme. Stále čekáme na výsledek pitvy. Nadále pracujeme na několika vyšetřovacích verzích,“ řekl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Některá fakta ale nevylučují, že v garáži mohlo opravdu dojít k násilnému činu spíše než k nehodě. „První tělo bylo nasáklé hořlavinou a mělo zcela prohořelý hrudník. Druhé mělo poraněnou hlavu,“ prozradil Aha! policejní zdroj. Policie nyní prý čeká zejména na rozbory krve a výsledky toxikologického zkoumání.

Exploze jako prvního probudila synka Hanychové Kryšpína (7 měsíců). Jeho pláč probral chůvu. „Z okna jsem viděla šlehat třímetrové plameny. V tom šoku jsem si hned nemohla vzpomenout ani na číslo hasičů,“ vzpomíná chůva.

Obavy neskrývá ani modelka. „Rozhodně se teď budu dost bát! Ale dům zatím prodávat nechci,“ tvrdí. Přímo v jejím domě přitom před dvěma roky zasadil Jan Seidl nožem 45 ran dceři slovenského politika Roberta Beňa. Útok přežila.

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.