Krutá smrt! Pekař se srazil s vlakem: Uhořel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krutá smrt! Pekař se srazil s vlakem: Uhořel!

Pekařskou dodávku i vlak zachvátily plameny, řidič neměl šanci přežít.
Pekařskou dodávku i vlak zachvátily plameny, řidič neměl šanci přežít. (pro Aha! – HZS Jihočeského kraje, ara)

Smrtka kosila na jihu Čech… Jen během dopoledne si tam nehody vyžádaly dvě oběti. Řidič dodávky s čerstvým chlebem v Protivíně tak chvátal, že nepočkal, až přejede vlak, a vjel na přejezd. V Blatné pak zahynul řidič fabie po střetu s náklaďákem.

První nehoda se stala v centru Protivína na přejezdu smrti, jak mu místní přezdívají. Za poslední roky zde vyhaslo několik lidských životů. Řidič dodávky nepočkal, až prázdný osobní vlak přejede, a vjel na železniční přejezd. Vlaková souprava tlačila vůz ještě asi 400 metrů, než zastavila.

„Automobil okamžitě začal hořet, od něj i lokomotiva. Řidič na místě podlehl mnohačetným zraněním a popáleninám,“ uvedla pro Aha! mluvčí policie Kamila Ingrišová. Zraněn byl i strojvedoucí.

Další smrtelná nehoda se stala u Blatné na Strakonicku jen dvě hodiny po srážce vlaku s dodávkou. „Felicia přejela z dosud neznámých důvodů do protisměru, kde se střetla s nákladním autem. Řidič felicie zůstal ve voze zaklíněn a zraněním podlehl,“ řekl policejní mluvčí Jiří Matzner.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.