Tlouštík Krejčíř: Zatkli ho, když spal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tlouštík Krejčíř: Zatkli ho, když spal!

Obtloustlého uprchlíka zatýkají jihoafričtí policisté.
Obtloustlého uprchlíka zatýkají jihoafričtí policisté. (ČTK)

Uprchlý podnikatel Radovan Krejčíř (43), který byl v neděli v Jihoafrické republice zatčen kvůli podezření z účasti na loňské ozbrojené loupeži, se snaží dostat na svobodu na kauci. Zatím marně. Od doby, co se skrývá před českou spravedlností v JAR, se však z něj stal pěkný »buřtík«.

Po zatčení vypadal neoholený podnikatel dost vyčerpaně. Pro Čecha přijeli policisté do jeho domu v Johannesburgu ve chvíli, kdy spal. A podle všeho se s ním moc »nemazlili«, mohl si jen sbalit pár věcí a pak putoval do vazby.

O Krejčíře a další dva muže se zajímají vyšetřovatelé kvůli loňské vykrádačce obchodu s elektronikou, která skončila přestřelkou s majitelem. Ten jednoho z útočníků postřelil.

Pracují i s variantou, že lupiči šli do obchodu vymáhat peníze, které majitel údajně Krejčířovi dlužil. Krejčíř je v JAR podezřelý také z pojistného podvodu ve výši zhruba 11,5 milionu korun a je spojován s několika vraždami.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.