Český uprchlík Radovan Krejčíř: Zúčastnil se přestřelky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Český uprchlík Radovan Krejčíř: Zúčastnil se přestřelky!

Radovan Krejčíř
Radovan Krejčíř (Profimedia.cz, ara)

Český podnikatel Radovan Krejčíř (43) se v Jihoafrické republice připletl k mafiánské přestřelce! Údajně jen jako náhodný svědek...

Během incidentu v Pretorii byl postřelen jeho spolupracovník Jason Domingues. Podle místních médií šlo buď o vyřizování účtů mezi pákistánskou a jihoafrickou mafií, nebo o nepodařenou předávku zásilky drog.

„Jeli jsme jen s kamarádem vyzvednout tržbu do jeho obchodu s elektronikou. Pak se objevila ta banda a náhle začala na jeho auto házet cihly a pak střílet,“ popsal Krejčíř. Po incidentu prý přes svého právníka ihned nabídl policii plnou spolupráci...

Krejčířovo jméno je v JAR spojováno už se sedmi vraždami. Mj. tam byl obžalován i z pojistného podvodu – na základě falešných lékařských zpráv získal od místní pojišťovny v přepočtu 11,5 milionu Kč. Předstíral prý, že trpí rakovinou. Soud bude v dubnu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.