Valentýn se blíží! Užijte si ho za skvělé ceny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Valentýn se blíží! Užijte si ho za skvělé ceny

Romantická večeře je vždy dobrým dárkem pro oba.
Romantická večeře je vždy dobrým dárkem pro oba. (WWW.SLEVISTE.CZ)

Valentýn je svátek všech zamilovaných, a tak ho musíte se svoji drahou polovičkou náležitě oslavit. Máme pro vás luxusní tipy z nejlepšího rozcestníku slev www.SLEVISITE.cz, které vás rozhodně o výplatu nepřipraví.



Romantická večeře nikdy nic nezkazí. Pokud se vám nechce zůstávat doma, natož vařit, můžete si vychutnat speciální Valentýnské menu v luxusní restauraci čtyřhvězdičkového hotelu Sovereign. Normálně by vás přišla taková hostina na 1490 korun. Na Slevišti ji ale zakoupíte za skvělých 990 korun.

Po večeři si můžete dopřát relax v překrásné privátní sauně s vířivkou v areálu přepychového hotelu Royal Court Boutique Hotel and Spa.  A to buď sami ve dvou nebo s přáteli. Kapacita privátního wellness centra je totiž až pět lidí. Za dvě hodiny báječného hýčkání dáte místo tisícovky pouhých 590 korun.


Pokud ale raději chcete uniknout ruchu velkoměsta a užít si báječný Valentýnský pobyt v hotelu Stein, máte jedinečnou příležitost. Za tři dny s polopenzí a pětichodovou večeří, vstupem do vířivky, sauny a dvojvany, dáte oproti původní sumě 6 030korun jen 3 350 korun.

Nakupujte slevy co nejdřív, než je vykoupí někdo před vámi! Z dalších Valentýnských tipů si můžete vybrat ZDE.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.