Rozdali jsme plastické operace za 165 000 Kč! 10 nadšených výherkyň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozdali jsme plastické operace za 165 000 Kč! 10 nadšených výherkyň!

Plastičtí chirurgové dokáží zázraky.
Plastičtí chirurgové dokáží zázraky. (Profimedia.cz, ara)

Zkrášlující operace v hodnotě 165 000 Kč na prestižní Klinice a institutu estetické medicíny Asklepion získalo deset čtenářek deníku Aha!. Stačilo jim poslat jednu jedinou soutěžní esemesku. V nejbližších dnech podstoupí estetické výkony a vy s Aha! budete moci sledovat, jak se mění!

Ošetření botulotoxinem v ceně 3000 Kč

Jedná se o jednoduché a rychlé ošetření, které zbaví vrásek nezávisle na věku i na ročním období.

➤ Pro 20leté: Jde zejména o prevenci. Nejčastější oblast ošetření je oblast u kořene nosu, kde vznikají vrásky při mračení, a horizontální vrásky na čele.

➤ Pro 30leté: Vhodné je ošetřit vrásky u kořene nosu, na čele a v okolí očí. Vyplatí se vyplnit nosoretní rýhy a »kruhy« pod očima.

➤ Pro 40leté: Kromě popsaných oblastí navíc také do okolí dolní čelisti a krku.

➤ Pro 50leté: Mimo uvedené oblasti je vhodné ošetřit hřbety rukou. Vhodné je ošetření okrajů rtů pro doplnění objemu a změlčení drobných retních vrásek. Lze ošetřit ušní lalůčky.

➤ Nezávisle na věku: Záleží na genetické dispozici, stavbě obličeje, síle svalů a mimice. Např. při asymetrickém úsměvu, při výrazných pohybech špičky nosu při mluvení, při nadměrném pocení.

Tento zákrok vyhrály:

Yvona Tvrzová: Zákrokem potěším mámu

Zákrok ošetření pleti botuloxinem vyhrála i Yvona Tvrzová z Olešné u Rakovníka. Výhru se ale rozhodla dát své mamince Jarmile (66). „Esemesky jsem posílala denně z mobilu dcery a vyhrát se mi podařilo až poslední den,“ radovala se paní Jarka. „Nechám si vyhladit vrásky kolem úst, ve svém věku už jich mám opravdu požehnaně,“ dodala důchodkyně.

 

Radiofrekvenční liposukce BodyTite v ceně 30 000 Kč

Jde o revoluci v plastické chirurgii. Díky systému BodyTite lékař pacientovi odsaje nežádoucí tuk a zároveň pomocí radiofrekvence (tepla) vypíná a vyhlazuje kůži – zbaví ho celulitidy a docílí požadované pevnosti zadečku, bříška, boků.

Tento zákrok vyhrály:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.