Nový »boss« Sazky Kamil Ziegler: Tohle je Kamilovo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nový »boss« Sazky Kamil Ziegler: Tohle je Kamilovo!

Dům ve Vysokém nad Jizerou - Odhadovaná hodnota: 7 milionů Kč. Nově postavený objekt na Semilsku je koncipován jako luxusní řadová chalupa (Zieglerova je vpravo). Nad garáží v přízemí jsou dvě obytná patra, kde může Ziegler pohostit rodinu i kamarády. Pýcha majitele je vidět na ceduli na domě,  ta hlásá, že tam je to »Kamilovo«.
Dům ve Vysokém nad Jizerou - Odhadovaná hodnota: 7 milionů Kč. Nově postavený objekt na Semilsku je koncipován jako luxusní řadová chalupa (Zieglerova je vpravo). Nad garáží v přízemí jsou dvě obytná patra, kde může Ziegler pohostit rodinu i kamarády. Pýcha majitele je vidět na ceduli na domě, ta hlásá, že tam je to »Kamilovo«. (Aha! – Karel Kopáč, Petr Novotný, Alexandr Malachovský, ara)

Včera se otěží loterijního gigantu Sazka oficiálně ujala firma Sázková kancelář ovládaná skupinami KKCG a PPF, která patří nejbohatšímu Čechovi Petru Kellnerovi.

Do čela firmy se postavil Kamil Ziegler (49) z PPF. Vystřídal Aleše Hušáka (54), marnotratného manažera, který Sazku málem stáhl ke dnu i proto, že myslel hlavně na vlastní luxus.

Měsíční plat milion korun, obří benefity, auta Bentley a vířivku v budově Sazky jako Hušák Ziegler odmítá. „Moje smlouva je výrazně jiná. Žádné nadstandardní benefity ani lety soukromým letadlem v ní nejsou, natož osobní kuchaři,“ prozradil Aha!. Hušák měl navíc jako služební auta dva vozy značky Bentley. „Já pojedu tím, co mi přidělí. Myslím, že to je Škoda Superb,“ řekl Ziegler, který ale svůj plat prozradit nechtěl.

Ač vypadá skromně, sám není žádný chuďas. V Praze a okolí vlastní nemovitosti za miliony včetně luxusní vily, dvou domů a několika bytů. „Samozřejmě ve všech nebydlím. Beru to jako svůj soukromý penzijní fond. Nevlastním jako pan Hušák žádnou vilu za desítky milionů na Mallorce. Mám radši Čechy,“ řekl Aha!.

A jak k bohatsví přišel? Během své kariéry se staral o finance mnoha firem včetně Raiffeisenbank a České spořitelny. Právě tam mu ale hrozil průšvih – s manželem exministryně Petry Buzkové (46) Josefem Kotrbou a dalšími lidmi byl trestně stíhán za porušování povinnosti při správě cizího majetku. Stíhání bylo nakonec zastaveno.



Přečtěte si
bobina
2. 11. 2011 • 13:57

a on čekal jen na svou novou příležitost od kámoše! Tak se u nás "dědí" lukrativní fleky! Žádný chudák ho nikdy nedostane,musí to být jen bohatý a protřelý zloděj!Tak uvidíme,jak si za chvilku napakuje on! Už se opět jede po starém,milionové výhry nikdo nevyhrává až do okamžiku,kdy je tam už nechutně vysoký balík a vyhraje ho "ten pravý"! A hráčská vášeň čechů jim tak zaručuje klidný a bohabojný život bez nebezpečí,že by někdo něco odkopal a nebo nedej bože někdo se pokusil odhalit zpronevěru!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.