Jana Kolaříková (†39) Umřela při porodu... Miminka se ujala sestra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Kolaříková (†39) Umřela při porodu... Miminka se ujala sestra!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pláč, zoufalství, naprostá bezmoc... Pocity, jež se nedají popsat, prožívají blízcí Jany Kolaříkové (†39). Užívala si života, s partnerem Josefem vychovávali dva synky, třetí se měl narodit.

Vše se ale během chvíle změnilo. Jana při porodu v uherskohradišťské nemocnici z dosud neznámých příčin umírá... Kloučka se naštěstí podařilo zachránit. „Maličkého chlapce se teď ujala sestra zemřelé,“ vysvětluje se slzami v očích jedna ze sousedek.

Celé okolí je ze smrti hodně smutné a k případu se blíže nechtěl nikdo vyjadřovat, stejně jako policie či vedení nemocnice. Pohřeb v Březolupech proběhl už o víkendu, rodinný hrob je zasypán desítkami věnců, stuh a květin.

„Pochází odtud, ale poslední dobou tady nebydlela,“ řekla paní upravující hrob opodál. Jana prý žila s přítelem v nedalekém Jarošově, spolu vychovávali dva odrostlejší chlapce z předchozích vztahů a těšili se na společné děťátko. Proč porod nepřežila, se nadále vyšetřuje...

Přečtěte si
smidrsova
13. 9. 2011 • 22:12

že jejich jediné společné dítě dá tatínek pryč.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.