Zamilovaná Češka z Blanenska: Z dovolené si přivezla dva Tunisany! Teď jí hrozí vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zamilovaná Češka z Blanenska: Z dovolené si přivezla dva Tunisany! Teď jí hrozí vězení!

Z dovolené si Češka přivezla dva Tunisany
Z dovolené si Češka přivezla dva Tunisany (bad-boys.name)

Stále více Češek míří na pláže severní Afriky nejen za sluncem, ale i za tamními mladíky. Některým jde jen o povyražení, jiné se však zamilují a chtějí si svého, často mnohem mladšího prince, přivézt do Česka.

To se vymstilo ženě (42) z Blanenska. Z Tunisu si nelegálně přivezla nejen svého milého (28), ale i jeho bratrance (33). Teď jí hrozí dva roky vězení.

S mladíkem se žena seznámila loni na ostrově Djerba. Po odjezdu z dovolené si psali. Zamilovaná Češka Tunisana dvakrát pozvala k sobě, potřetí už mladíček vízum nedostal. To ho však nezastavilo. Přeplavil se i se svým bratrancem do Itálie, tam požádal o azyl.

Do uprchlického tábora už si pro něj přijela zamilovaná Češka a oba snědé mladíky ubytovala u sebe, což šokovalo její tři děti. Poté je ukryla v jiném domě na Blanensku. Na celou věc se přišlo, když Tunisané chtěli navštívit příbuzné ve Francii. Žena je tam chtěla dopravit, na území Německa je však kontrolovala policie.

„Ženu policisté obvinili z trestného činu organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice, za což jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ popsala policejní mluvčí Petra Vedrová.

Přečtěte si
zadnice
24. 8. 2011 • 08:47

V ČR může téměř kdokoliv dělat bordel v čemkoliv, ale jinde? Tam na to doplatí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.