Drama u Košic: Honili kanibala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drama u Košic: Honili kanibala!

Policie zajišťuje stopy na místě střelby v Kysaku.
Policie zajišťuje stopy na místě střelby v Kysaku. (Foto pro Aha! – Nový čas)

Chystal se zabít, rozčtvrtit, okořenit a sníst Švýcara

To je otřesné! Na východě Slovenska dost možná řádil kanibal! Včera jej v obci Kysak nedaleko Košic při divoké přestřelce zneškodnila přivolaná zásahová jednotka. Jednoho jejího člena ale stačil vyšinutý muž postřelit...

Bylo to drama jako z akčního filmu! Ozbrojenci v kuklách a neprůstřelných vestách zuřivě nahánějí ozbrojeného muže, který zběsile mačká spoušť. Jednoho policistu stihl zranit, než sám schytal několik kulek.

V kritickém stavu nyní leží v nemocnici... Elitní policejní komando zasahovalo kvůli podezření, že ten 43letý muž je KANIBAL!

Přes internet se domluvil s mužem ze Švýcarska, jenž už nechtěl dál zůstávat na tomto světě, že přijede do Kysaku, kde se nechá zabít, rozčtvrtit a sníst!

„Dohoda mezi nimi zněla tak, že oběť omámí, bodne do srdce, následně rozčtvrtí a postupně zkonzumuje. Kusy těla měl posypat kořením, aby je v mezičase nevyhrabala zvěř,“ uvedl šéf slovenské policie Jaroslav Spišiak.

Sebevrah však před odjezdem dostal strach, a tak kanibala raději nahlásil švýcarské policii, která přes Interpol zalarmovala Slováky. Ti nyní šetří, zda se muž chystal k prvnímu kanibalskému činu, nebo už některé dokonal.



Přečtěte si
lunatic
11. 5. 2011 • 18:04

... by si mohl Slovák vylomit zub na jeho Rolexkách!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.