Rebelové: Ve Sněmovně nám je hej!...Ale nezdraví nás. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rebelové: Ve Sněmovně nám je hej!...Ale nezdraví nás.

Jaroslav Škárka
Jaroslav Škárka (Foto ČTK)

První den v práci po vypuknutí vládní krize.

Rebelové, kteří byli vyhozeni z Věcí veřejných – Jaroslav Škárka, Stanislav Huml a Kristýna Kočí – včera prošli zkouškou ohněm. Vzorně se totiž dostavili a posadili se mezi bývalé kolegy.

„Je to tu normál. Žádný problém. Nic zvláštního jsem nezaznamenal,“ řekl Aha! poslanec Stanislav Huml. Jenže Jaroslav Škárka měl odlišný zážitek. „Netěšil jsem se sem,“ přiznal nám. A s jeho úhlavním nepřítelem, exministrem dopravy Vítem Bártou (VV), který mu měl dát úplatek, se prý neviděli.

„Ještě jsme se přímo nepotkali. Tak nějak se jeden druhému vyhýbáme,“ řekl. A přitakala i Kristýna Kočí. „Nepozdravil mě,“ řekla s tím, že ostatní véčkaři se chovali slušněji…

Ani to ale nikoho z nich nepřesvědčilo o tom, aby dali vládě Petra Nečase (ODS) ještě jednu šanci. „Nevyjádřím podporu, ty změny nebyly takové, jak jsem si představoval. A to samé si myslí i Stanislav a Kristýna,“ řekl už před hlasováním Škárka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.