Britská turistka: Chytila dítě padající ze 4. patra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Britská turistka: Chytila dítě padající ze 4. patra!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pád z 12metrové výšky znamená pro člověka obvykle jistou smrt. Pokud zrovna nejde kolem duchapřítomná turistka... To štěstí měla roční holčička JahNea Mylesová! Spadla z balkonu ve čtvrtém patře hotelu v americkém Orlandu, avšak dole ji dokázala chytit do náruče kolemjdoucí Britka!

Stačila chvilka nepozornosti 20leté chůvy, a batole vylezlo na balkon... Propadlo mezi zábradlím a 44leté Helen Beard, vracející se zrovna z bazénu, se naskytl hrůzostrašný pohled! Holčička visela z balkonu a bylo jasné, že se dlouho neudrží! Žena neváhala a rozběhla se pod balkon. Přesně v tu chvíli se dítě pustilo a... Letělo jí přímo do náruče!

Sice holčičku neudržela a upustila, nejhoršímu zabránila a batole vyvázlo jen s modřinou. „Děkuji Bohu, že zachránil život mého dítěte. A samozřejmě i té dámě, ona je anděl seslaný z nebe,“ skládala jí pak poklony šokovaná matka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.