Zlatý padák pro Hušáka: 150 milionů korun?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zlatý padák pro Hušáka: 150 milionů korun?!

Hušák a Kořan – podle anonymů kamarádi, kteří při sobě drží a rýžují na tom miliony.
Hušák a Kořan – podle anonymů kamarádi, kteří při sobě drží a rýžují na tom miliony. (Aha! – Martin Přibyl, ara)

Pracovníkům Sazky se včera ráno naskytl šokující pohled. Neznámá skupina, která si říká Dobrý duch Sazky, před budovou firmy oběsila nafukovací panny převlečené za sportovce.

„V noci spáchal před sídlem Sazky symbolickou sebevraždu český sport. Sportovci pochopili, že smrtící duo Aleš Hušák – Pavel Kořan se ve spojení se skupinou Penta postará o jejich konec,“ napsala skupina v prohlášení.

„Podobné činy odsuzujeme a považujeme za nechutné vyhrocování situace,“ prohlásily Sazka a Český svaz tělesné výchovy vedený Kořanem s tím, že podaly trestní oznámení na neznámého pachatele.

Anonymní skupina zároveň vzkazuje, že Kořan pomáhá generálnímu řediteli Sazky Hušákovi odejít z firmy, kterou přivedl na mizinu, co nejdůstojněji. „Jeho věrní (Hušákovi, pozn. red.) v čele s Kořanem mu pro případ odchodu z funkce schválili zlatý padák ve výši 150 milionů korun!“ píše Dobrý duch Sazky.

Jenže… „Informace se nezakládají na pravdě a jsou lživé,“ popřel vše mluvčí firmy Jan Tuna s tím, že Hušák vyzývá, aby anonymové odtajnili svoje identity.

„Za informace vedoucí k dopadení pachatele či pachatelů tohoto odporného činu vypisuje Aleš Hušák odměnu 200 tisíc korun. Nabízená odměna půjde výhradně z jeho osobních prostředků,“ vzkázal Tuna.

Peníze budou?

„Jedni z největších věřitelů loterijní společnosti Sazka, skupina PPF a KKCG Structured Finance, jsou připraveni poskytnout peníze na výplatu všech výher, včetně dlužných částek u provozovatelů loterijních a mobilních terminálů, okamžitě po odchodu Aleše Hušáka z vedení Sazky,“ uvedl včera Jiří Šmejc z PPF při setkání s ministrem školství Josefem Dobešem (VV).

Visící figuríny u vysočanského sídla Sazky – lyžař, plavec a fotbalista. Všechny je prý zabili Hušák s Kořanem.

Přečtěte si
bobou
6. 4. 2011 • 09:05

si zlaté padáky, třeba tři. Ale nejdříve vyrovnejte veškeré pohledávky a až z toho co zbude si dejte odstupné. Vzhledem k tomu, co se zatím profláklo a dlužíte věřitelům si myslím, že by jste měli naopak platit jak mourovatí a to nejen vy, ale i vaše děti a pravnuci. Takže už aby jste přestali myslet na zlaté padáky a dali konečně ruku k dílu, aby to rychleji odsejpalo zatracení zloděj*i!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.