Nemocný Hušák: V Sazce vládne chaos | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nemocný Hušák: V Sazce vládne chaos

Fotografie
Fotografie (internal)

V úterý Sazka definitivně potvrdila svoji prohru: její akcionáři přiznali, že firma bude jen těžko vyplácet výhry nad půl milionu korun.

A právě jednou takovou je jackpot v hodnotě 103 milionů, který vyhrála mladá dvojice z jižních Čech už lednu. Generální ředitel Aleš Hušák to chtěl nejprve řešit dalším úvěrem. Když mu to neprošlo, skončil v nemocnici. V té ležel ještě včera.

„Stále je hospitalizován. Je na kapačkách, leží a odpočívá. Zkolaboval v důsledku vyčerpání a momentální slabosti a teď mu doktoři dělají preventivní komplexní vyšetření,“ řekl Aha“ mluvčí Sazky Jan Tuna.

Kdy jeho šéfa propustí, nevěděl. Hušák se tak elegantně vyhnul momentu, kdy včera ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) poslal na Sazku kontrolu Finančního úřadu. Prý aby zjistila, zda předlužená firma vůbec plní podmínky své loterijní licence...

Chtějí všechno!

Majitelé dluhopisů potápějící se lodě zvané Sazka, mezi nimiž je nově i nejbohatší Čech Petr Kellner, podle informací serveru Aktuálně.cz už sepsali dopis pro vedení firmy s žádostí o okamžité zpoplatnění dluhopisů. Těch přitom firma vydala za zhruba 5,2 miliardy korun. V případě, že by Sazka dopis opravdu obdržela, neměla by prostředky na vyřešení problému. Peníze by se jí připsaly k dluhům, které má u dalších věřitelů.

Zrušili teletext

Lidé mohli o svých oblíbených hrách, mimo jiné o Šťastných 10, nacházet informace také na teletextu České televize. To už ale od pondělka neplatí! „Sazka zrušila inzerci na teletextu,“ potvrdil Aha! mluvčí ČT Ladislav Šticha. „Všechny informace mohou lidé najít na internetu,“ dodal mluvčí Sazky Jan Tuna. Proč zrušení? Asi snaha šetřit. Koneckonců jedna strana na teletextu stojí měsíčně 30 tisíc korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.