To je pirát z D1 Aleš Trpišovský! Řidiči: Grázle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To je pirát z D1 Aleš Trpišovský! Řidiči: Grázle!

Pirát z D1 Aleš Trpišovský
Pirát z D1 Aleš Trpišovský (Policie ČR)

Kauza řidiče Aleše Trpišovského (43), piráta v luxusním mercedesu s kmotrovskou SPZ 2222, nabírá na obrátkách. Trpišovský minulou středu u středočeských Mirošovic na dálnici předjížděl auta zprava a pak před nimi dupal na brzdu tak dlouho, až způsobil bouračku.

Teď se ukazuje, že s jeho podobným agresivním chováním má zkušenosti mnohem více řidičů, než se myslelo. Na internetu se totiž přihlásila řada lidí, kterým Trpišovský znepříjemnil jízdu již dříve. Co si lidé o tomto arogantním řidiči myslí?

  • „Sebral bych mu řidičák nadosmrti. Je to člověk, který se neovládá a nepatří za volant.“
    Jakadlec
  • „Víte, proč jdou v Česku teréňáky tak na dračku? Protože uvezou hodně mindráků...“
    marcca
  • „Běžně je k vidění, že v pravém pruhu je člověk předjížděn blbcem, který s jiným závodí. Stalo se mi na D1 zleva, zprava skoro současně asi ve 160 km/hod. Jel jsem jen 120 a pěkně to se mnou hodilo.“
    nar.soc.
  • „Velké drahé auto + černá skla a arogance, tak to je většinou na psychiatra...“
    Pepi
  • „Nelze jinak než soudit za pokus o vraždu! Pokud zastaví za ním jedoucí auto v rychlém pruhu do nuly, vystavuje jeho řidiče zabití rychle jedoucím autem za ním, které nestihne reagovat.“
    Spravedlivý hněv
  • „Vina onoho řidiče je jasná, nicméně faktem je, že na našich silnicích je stav dodržování předpisů tristní. O etice a ohleduplnosti nemluvě. Nemyslím si, že jde o nějaké ryze české specifi kum, spíše je na vině mizerná praxe dopravní policie. Takřka neuvidíme zásahy proti pirátům či závodníkům, zato se kontroluje stav lékárniček...“
    J. Kliment
  • „No a co, že je to velký šéf? Je to snad nadčlověk? Když tohle dělá na dálnici! Auto bych mu zabavil a řidičák na 10 let taky! Ať si dá boxerky a jde se vybít do ringu s Kličkem.“
    J. B.
  • „Pokud si člověk neváží vlastního života a potřebuje adrenalin, ať si jde skočit z mostu. Pokud ovšem pro svoje potěšení hazarduje s životy jiných, je to GRÁZL. Odsoudit natvrdo a doživotní zákaz řídit – byť i dětskou koloběžku!“
    Babča

Poznámka: Čerpáno z českých internetových serverů

Odhaleno! V jeho domě bydlí vlivný producent!

Tato luxusní vila patří Trpišovskému, ale obývá ji známý filmový producent.

Trpišovský vlastní obří vilu u Prahy. Bydliště v ní má filmař Roman Synek.Dům stojí v zástavbě luxusních vil, které připomínají paláce. Vjezd do areálu je střežený závorou a budkou se strážnými. Mezi stavbami za desítky milionů se vyjímá i ta Trpišovského. Fasádu tvoří cihlové obložení, což přijde na statisíce až miliony.

Přepych si ale Trpišovský neužívá. Vilu totiž obývá filmový producent Synek, který má blízko třeba ke kameramanovi Miroslavu Ondříčkovi. Ten pracoval na čtyřech desítkách celovečerních filmů (Lásky jedné plavovlásky, Vlasy, Amadeus apod.). Sám Synek se k tomu, že bydlí v Trpišově domě, odmítl vyjádřit. „Bez komentáře,“ řekl Aha! po telefonu producent Synek.

Pirátova tajemství

  • Aleš Trpišovský působí jako generální ředitel a předseda představenstva stavební firmy HRBS, a. s. Původně ale prý pracoval jako řidič Metrostavu.
  • Když dálniční policie vyšetřovala jeho agresivní chování a následnou bouračku, byl velmi arogantní a předhazoval svoji moc, kontakty a peníze. Navíc lhal a ovlivňoval svědky, aby svědčili v jeho prospěch. Svědci ho popisují jako vysokého tmavovlasého muže s krátkým, silně nagelovaným sestřihem.
  • Patří mu dvě vily kolem Prahy a další nemovitosti.
  • Podle policistů je podezřelý z pokusu o těžké ublížení na zdraví a poškozování cizí věci, za což mu hrozí 5 až 12 let vězení.
  • TV Prima zjistila, že Trpišovský už byl před třinácti lety odsouzen za úplně stejnou »prasárnu«. Měl jít do vězení, ale zachránila ho všeobecná prezidentská amnestie. Podle televize má mít navíc Trpišovský údajně záznamy za majetkovou trestnou činnost.

V těchhle nenápadných kancelářích v pražských Čakovicích sídlí Trpišovského fi rma. Včera tam nikdo nebyl, nikdo nezvedal telefony...

Přečtěte si
humvee4
6. 9. 2011 • 14:45

Jasně, mášpravdu, že naše tzv. demokracie smrdí komunismem a diktátem. Na majetek by mu nikdo sahat neměl, pokud ho neukradl, ale že je to grázl je fakt a měl by hnít v base.

humvee4
6. 9. 2011 • 14:42

A ty jsi asi hodně primitivní - říkáš, že by policie měla ohrožovat lidi? Takže podle tebe je lepší ***, který na dálnici úmyslně ohrožuje x lidí, než chudák, co jezdí pomalu, protože rychlejší jízdu nezvládá??? Ty budeš z těch, co pořád na někoho troubí a přitom jezdí jak dobytek viď? Trpišovský je prostě arogantní ***, který patří do kriminálu...ať se tam třeba s Lacinou voptákujou.

vodicka001
12. 7. 2011 • 10:33

Souhlasím s Radkem z Frýdku, vážení, naučte se Vyhlášku, Trpišovský dělá to, CO BY MĚLA DĚLAT POLICIE a už jsem kontaktoval i poslance a to, že je nepřípustné, sprosté, sobecké a proti vyhlášce, JÍZDA V LEVÉM PRUHU V TŘÍPROUDOVÉM ÚSEKU A JEŠTĚ NA DÁLNICI !!!! TO JE POKUTOVATELNÉ. VŠICHNI, CO MLUVÍ O PIRÁTSTVÍ, BY MĚLI VRÁTIT ŘIDIČÁKY NEBO JÍT NA PŘEZKOUŠENÍ. Mám řidičák již 30 let a už za "totality" nás učili, NEPŘEKÁŽET - TO JE ZAJÍMAVÉ, ŽE ? A dnes v období "demokracie" vládne hloupost, sobectví a falešné souznění s momentálními trendy. Zrovna, ikdyž tato informace probíhala v TV (o vytlačení auta Trpišovským), byl jsem zrovna v restauraci a seděli tam náhodou jeden Čechoněmec a jeden Čechorakušan a divili se, proč je Trpišovský stíhán, neboť na vině byl pomalu jedoucí řidič v levém pruhu (když byl navíc pravý prázdný) a s poznámkou, že v Německu by dostal řidič jedoucí bezdůvodně v levém pruhu pokutu 800 Eur za brždění dopravy. Toto se stává nešvarem i ve dvouproudových komunikacích ve městech, kdy při zcela prázdném pravém pruhu, jezdí auta bezdůvodně v levém pruhu. Pro neznalé tito řidiči nejedou v souběžné jízdě, neboť souběh vzniká mezi dvěma vozidly, tedy mezi vozidlem v levém a pravém pruhu. Láďa z Ostravy

radekfrydek
2. 3. 2011 • 21:25

Vážení,s tím grázlem to přeháníte.Řidičů,kteří jezdí v levém pruhu jako slimáci přibývá a mne to také vytáčí.A kdo je tady grázl?Jsou to politici!!!Protože tito zloději neuznávají nedotknutelnost soukromého majetku!!Je správné trestat za vážné delikty ale zlegalizovat krádež soukromého majetku,což je i auto je komoušká zrůdnost.Na jedné straně Trpišovský to přehnal a musí za to zaplatit ale NEKRÁST MU AUTO!!!!

winter25
26. 1. 2011 • 20:04

V květnu 2010 jsme na dálnici D8 ve směru na Teplice předjížděli ve 130km rychlosti pomaleji jedoucí Felicii, kterou řídila žena. Vysokou rychlostí se za nás nalepil bílý Nissan GT. Po předjetí Felicie jsme se okamžitě zařadili do pravého pruhu před ní, protože před námi jel ještě kamion. Mysleli jsme si, že to Nissan odššťouchne a bude pokračovat. Nissan nás v rychlém pruhu dojel a možná 20s jel stejnou rychlostí vedle nás, jako před námi jedoucí kamion. Když Nissan zvýšil rychlost, vjeli jsme do rychlého pruhu s tím, že předjedeme kamion. V tu chvíli však Nissan začal v rychlém pruhu bezdůvodně prudce brzdit a opětovně prudce akcelerovat. Tento manévr zopakoval 3x. Nešlo mu v žádném případě vůbec o nějaký čas zdržení, protože omezováním nás a vytvoření velice nebezpečné situace ztratil mnohem více. SPZ Nissanu GT byla 1AM 6266. Nechci zde křičet jen něco zbytečného do éteru, ale zeptat se Vás, zda-li by se našlo pár cílevědomých lidí, kteří by tohoto člověka "odstavilo" ze silnice ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.