Pirát »č. 2222« Aleš Trpišovský: Po nehodě chtěl ujet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pirát »č. 2222« Aleš Trpišovský: Po nehodě chtěl ujet!

Pirát »č. 2222« Aleš Trpišovský.
Pirát »č. 2222« Aleš Trpišovský. (Reprofoto TV Prima)

Pirát Aleš Trpišovský (43), který na dálnici D1 předjížděl auta a následně před nimi brzdil, čímž chtěl tak jejich řidiče »vychovat«, zamýšlel po srážce s černým mercedesem ujet.

Myslel si, že nehoda nemá žádné svědky. Policie krátce po nehodě vinila nejdřív řidiče (30) černého mercedesu z toho, že nedobrzdil a do auta Trpišovského narazil.

„Začali se mě ptát, zda to chci vyřešit na místě v blokovém řízení. I Trpišovský si myslel, že když tam nejsou svědci, kamera, tak je to automaticky můj problém. Policistům odmítal cokoliv komentovat, všechno sváděl na mě a chtěl odjet, ať si to na místě vyřeším sám,“ svěřil se řidič nabouraného vozu MF Dnes.

Jenže po několika minutách se na tísňovou linku ozvala řidička, před kterou Trpišovský auto také zabrzdil. Proto ho policisté, na které byl podle svědků arogantní, převezli na služebnu a obvinili. Státní zástupce ale případ vrátil vyšetřovatelům, a tak se nagelovaný podnikatel v klidu prohání po našich silnicích dál.

„To, že nadále řídí, vidím jako hodně nebezpečnou věc. Podle novinových článků se zdá, že je agresivní od začátku řidičské kariéry,“ míní bouraný řidič. Policisté také stále hledají další svědky incidentu.

Aleš Trpišovský řídí dál.

Přečtěte si
winterfreshka
10. 1. 2011 • 17:40

Tento pán už předvedl mnohé a každý si udělal jistě svůj názor.V našem absurdistánu bývá dobrým zvykem měřit a porovnávat penězi a ostrými lokty.Nesnáším takové charakterní ubožáky.Po tom co obhajoval v TV bych ho obsadila někde v Národním,herec je to vcelku "velkolepý".

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.