Kruté týrání malého pejska: Soused přilepil zvíře k lampě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kruté týrání malého pejska: Soused přilepil zvíře k lampě!

Zvíře trpělo dlouhé minuty.
Zvíře trpělo dlouhé minuty. (Foto X.com)

Otřesný případ týrání psa zažilo kolumbijské město Barrancabermaja. Jeden z místních obyvatel přidělal malého psa jménem Doqui ke sloupu veřejného osvětlení izolepou, nebohému zvířeti dokonce páskou přelepil i tlamu!

Muž byl natolik cynický a bezcitný, že natočil video s trpícím zvířetem a umístil ho na sociální sítě. „Tady ten malý pejsek se mi každý den prochází před domem, čůrá mi na trávník, a dokonce se mi na něj vys*al!“ říká dotyčný ve videu. „Majitele jsem vyzýval, aby ho přivázali, neudělali to. Tak jsem ho přivázal sám, aby viděli, jak vypadá přivázaný zas*aný pes,“ pokračuje muž.

Veterináři jej ošetřili, pes utrpěl trauma.

Čtyřleté zvíře utrpělo trauma, po němž nemohlo ani štěknout. Policie už pachatele vyšetřuje kvůli podezření z trestného činu týrání zvířete. „Zákon říká, že zvířata jsou vnímající bytosti, požaduji nejvyšší možný trest,“ apeluje veterinář Jorge Luiz Gonzáles, který chlupáče ošetřoval.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.