Opice měla zálusk na psa, ale narazila: Já ti dám večeři, ty potvoro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Opice měla zálusk na psa, ale narazila: Já ti dám večeři, ty potvoro!

Jen počkej, já ti dám.
Jen počkej, já ti dám. (Foto Profimedia.cz, Facebook)

Hodně netradiční podívanou zachytil indický fotograf Anuj Jain v indickém městě Čandígarh na severu země. V této oblasti není ničím neobvyklým, že se tu potulují nejrůznější zvířata v ulicích. Jain, který se zaměřuje na fotografování rozmanitých přírodních scenérií a zvěčňuje zvířata žijící volně, se nachomýtl k situaci, kdy na divokého psa na ulici zaútočila opice a zezadu jej hryzla do nohy. „Tohle vypadá na pořádnou večeři,“ jako kdyby si říkala.

Jenže ouha! Pes si to ale nenechal líbit a se zuřivým výrazem okamžitě po útočnici vystartoval. „Tos přehnala, jen počkej, potvoro!“ říkal si možná chlupáč v duchu. Opice i s kamarádkami svého druhu vyšplahala na vysokou zídku, kam za ní pes nemohl.

A tak si na pomoc i on zavolal čtyřnohé parťáky a společně s nimi se postavil pod zeď a vyčkávali. Zdá se ale, že vše skončilo smírem. „Opice nahání a kouše do psa. A tak pes přijde s partou kámošů, aby vyrovnal účty,“ napsal k fotografiím jejich autor a příspěvek zakončil smajlíkem.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.