Putin v rozhovoru s Trumpovým oblíbencem: Budeme bojovat až do konce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Putin v rozhovoru s Trumpovým oblíbencem: Budeme bojovat až do konce!

Interview Tuckera Carlsona s Vladimirem Putinem
Interview Tuckera Carlsona s Vladimirem Putinem (Reprofoto TCN; Koláž reflex.cz)

Porážka Ruska je nemožná. To vzkázal »car« Vladimir Putin (71) v prvním »západním« rozhovoru od invaze na Ukrajinu. Dvě hodiny hovořil s kontroverzním americkým novinářem Tuckerem Carlsonem (54). Jaké má plány se Západem?

Rusko nemůže být na Ukrajině poraženo a bude bojovat za své zájmy až do konce, otevřel v nekonfliktním rozhovoru Putin. „Objevily se řeči o strategické porážce Ruska na bojišti. Podle mého názoru je to z definice nemožné,“ pravil. Mimo jiné namítl, že válka mohla už dávno skončit, kdyby Ukrajinci v dubnu 2022 složili zbraně. I tak se ale domnívá, že konflikt vyústí v dohodu.

Putin během rozhovoru s Carlsonem: Podivný třes nohy! Musel si ji přidržovat rukou

Video se připravuje ...

Carlsonovi se snažil i podstrčit, že Ukrajina byla vždy součástí Ruska a národ de facto neexistuje. A zaměřil se i na další západní sousedy, které dle něj Rusko nechá na pokoji. „Moskva nemá žádný zájem zaútočit na Polsko či Lotyšsko. Proč bychom to dělali?“ ujišťoval. Podobně ale svět chlácholil ohledně Ukrajiny po anexi Krymu v roce 2014...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.