Zemanův bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš: Rozveden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zemanův bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš: Rozveden!

Bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš se rozvádí se svou ženou Dagmar, kterou si vzal v Osvětimanech.
Bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš se rozvádí se svou ženou Dagmar, kterou si vzal v Osvětimanech.  (Blesk: Slávka Červená/Maria Rušínová)

Po pěti a půl roku přišel definitivní konec. Okresní soud v Náchodě včera rozvedl manželství bývalého hradního protokoláře Vladimíra Kruliše (42) s manželkou Dagmar Dítětovou (39).

Stání se včera u soudu zúčastnil jen bývalý hradní protokolář Kruliš, který nyní šéfuje sekci Kancelář České národní banky. Dítětová se z líčení omluvila. Podle informací deníku Aha! bylo pak manželství rozvedeno bez námitek. Důvody neznámé Sám Kruliš se včera k věci vyjadřovat nechtěl. Už dříve ale potvrdil, že s manželkou už spolu nežijí.

„Každý se bere s tím, že to je navždy. Ani já nebyl výjimkou. Jenže někdy vše nedopadne, jak si přejeme,“ uvedl tehdy. Důvody rozvodu ale komentovat nechtěl. Má již nový vztah Dítětová pak pár hodin před státním poslala pro Aha! vyjádření, v němž potvrdila slova svého nyní už exmanžela, že spolu již několik měsíců nežijí. „Můj nový vztah, který trvá krátce, nebyl v žádném případě důvodem rozpadu našeho manželství,“ odmítla úspěšná floristka, že by její nový partner byl důvodem, proč už není s Krulišem. Podle informací Aha! Dítětová našla útěchu v náručí podnikatele v kamionové a letecké dopravě.



Přečtěte si
Martina Hofmanová
25. 1. 2024 • 10:59

Nejsem ani paní Dítětová ani nikdo od pana Kruliše nebo pana Hlaváčka, ale když nevím co se mezi nimi stalo, nebudu dělat závěry, které tu všichni píšete. Ano hájím a klidně to budu dělat dál, protože to co tu píšete je nechutný a hlavně čím tato tvrzení máte podložené Vy?

Martina Machová
24. 1. 2024 • 20:46

A co víte Vy? Taky všechno komentujete, hájíte, ale nic nenapíšete jako důvod. Jste paní Dítětová nebo pan Hlaváček?

Martina Hofmanová
24. 1. 2024 • 15:00

Vy se musíte neskutečně nudit a závidět, když okamžitě komentujete každý článek, který se jich týká. Vůbec nic o nich, o tom jak žily ani o důvodu rozvodu nevíte, ale naprosto přesně víte, proč tato situace nastala... Neuvěřitelné!!!

Martina Machová
24. 1. 2024 • 14:30

Jasně, Josef Hlaváček, 55 let let starý podnikatel sice vypadá jak vypadá, ale rozhodně ty prachy a vrtulník nebyly důvodem, že k němu krásná (tehdy ještě manželka) Dagmar přeskočila. Ona je zlatopkopka a pokud to nevíte, tak on je ženatý.

Podívejte se na něj, na krasavce:
http­s://ww­w.go­ogle­.com/im­gres?im­gurl=h­ttps%3­A%2F%2­Fvir­t007­.pan­krea­.cz%2F­ttv-grou­p.cz­%2Fdo­main­s%2Fww­w.t-air.cz­%2Fim­g%2Fhl­avacek­.jpg&t­bnid=T­QOyClm­nEYy2I­M&vet=­12ahU­KEwjMt­d3mkPa­DAxUV­7rsIH­TtXDHw­QMyg­CegQI­ARBY­..i&­imgre­furl=h­ttps%3­A%2F%2­Fvir­t007­.pan­krea­.cz%2F­ttv-grou­p.cz­%2Fdo­main­s%2Fww­w.t-air.cz%2Fflotila-letadel-a-kontak­t.ht­ml&do­cid=S1­roZp1x­e1lEF­M&w=20­0&h=14­3&q=jo­sef%20­hlava­cek%20­ttv&ve­d=2a­hUKEw­jMtd3m­kPaDA­xUV7rs­IHTtX­DHwQMyg­CegQI­ARBY

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.