Ovčáček po svatbě s Ukrajinkou: MIMINKO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Ovčáček po svatbě s Ukrajinkou: MIMINKO!

Tiskový mluvčí Jiří Ovčáček.
Tiskový mluvčí Jiří Ovčáček. (CNC/Jiří Koťátko )

Jiří Ovčáček (45) pracoval několik let jako mluvčí našeho bývalého prezidenta Miloše Zemana (79). V roce 2022 se oženil a jeho vyvolenou se stala Ukrajinka Anna. Vypadá to, že manželům to klape a dokonce plánují společného potomka!

Když Ovčáček s Annou stanuli před oltářem, pro mnohé to bylo velký překvapením. Znali se totiž teprve pár měsíců. Spekulovalo se, že Anna si Jiřího vzala jen proto, aby získala české občanství. To ale Ovčáček okamžitě smetl ze stolu. Zdá se tedy, že jejich láska je upřímná a jak sám bývalý mluvčí sdělil, jenom sílí.

Ovčáček pro Blesk o odstupném a konci Zemana. Co prozradil o vyženěném synovi?

Video se připravuje ...

 „Je nám spolu moc hezky, Pánu Bohu za to díky. Láska je dar nejvzácnější. Jsme si vzájemně oporou, jdeme společně životem, společně se radujeme, společně řešíme problémy. Jsme jako jeden člověk,“ pronesl Ovčáček pro web Prima Ženy. Spolu s Annou vyženil i jejího syna z předchozího vztahu. Ovčáček se mu snaží být dobrým rádcem do života a vycházejí spolu. Nicméně se ženou by si přál počít i vlastního potomka. „Dá-li Bůh,“ řekl Jiří, který by rozšíření rodinky uvítal.

Ovčáček o fungování Zemanovy kanceláře: Lidé se budou moct objednávat. Exprezident prý cvičí chůzi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
17. 1. 2024 • 21:56

🥳🥳🥳🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.