Ivana Zemanová u lůžka manžela: Kam zmizela dcera Katka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ivana Zemanová u lůžka manžela: Kam zmizela dcera Katka?

Ivana Zemanová s Vladimír Krulišem v FN Motol
Ivana Zemanová s Vladimír Krulišem v FN Motol (Blesk:Alexandr Malachovsky)

Exprezident Miloš Zeman (79) byl minulý čtvrtek hospitalizován v pražském Motole. Trápila ho nedokrvená noha a bohužel musel podstoupit operaci. Dnes už je jeho stav stabilizovaný a může přijímat návštěvy. Zatím se ale u jeho lůžka ukázala jen manželka Ivana (58). Proč se za tatínkem nepřišla podívat i dcera Katka (30)?

Není tajemstvím, že Zemanova dcera žije delší dobu ve Španělsku a loni se jí podařilo získat pracovní pozici v IT firmě. O tatínkově operaci údajně ví. „Je v kontaktu s maminkou, která ji pravidelně informuje o tom, jak tátovi je. Pokud bude potřeba, přijede Kateřina samozřejmě do Česka,“ potvrdil tajný zdroj pro Blesk.cz.

Ivana Zemana odchází z návštěvy manžela v Motole

Video se připravuje ...

Dcera očividně zatím nepovažuje za nutné vracet se domů, když se stav jejího tatínka zlepšil. O návštěvy ale bývalý prezident nouzi mít nebude, chystá se za ním například jeho bývalý kancléř Vratislav Mynář (56) s manželkou Alex (40) nebo Vladimír Kruliš (42), jeho někdejší šéf protokolu.

Slovenské prezidentské volby: Zeman fandí Pellegrinimu a natočil mu videovzkaz

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.