Znásilňoval nevlastní dceru, dostal jen podmínku: Češi poslali dívce miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Znásilňoval nevlastní dceru, dostal jen podmínku: Češi poslali dívce miliony!

Lesní dělník Pavel V. znásilňoval nevlastní dceru. Od soudu odešel s podmínku, dívka se pokusila o sebevraždu.
Lesní dělník Pavel V. znásilňoval nevlastní dceru. Od soudu odešel s podmínku, dívka se pokusila o sebevraždu. (Foto Blesk - Zdeněk Matyáš a profimedia.cz)

Otčím Pavel V. znásilňoval nevlastní dceru několik let, a to i v době, kdy byla ještě nezletilá! Odvolací soud i na základě znaleckého posudku vyhodnotil, že nebude mít trvalé následky. A verdikt? Chlípník odkráčel s podmínkou...

Anička (20), jak lidé dívce přezdívají, se pokusila o sebevraždu. Zachránili ji lékaři a nyní je v péči psychiatrů. Bizarní rozsudek brněnského krajského soudu ale pobouřil veřejnost, lidé žádají odpovědi. Ministr spravedlnosti Petr Blažek už slíbil prověření rozhodnutí, stejně tak i Nejvyšší státní zastupitelství. „Po přezkumu zvážíme dovolání,“ sdělil jeho mluvčí Petr Malý.

Češi se ale opět semkli pro dobrou věc. Za jediný den poslali dívce do sbírky iniciativy Pod svícnem 4 miliony korun (do včerejšího večera, pozn. red.). „Systém s oběťmi zametá a plive jim do tváře. Zato ta solidarita je neuvěřitelná, vůbec jsme to nečekali. Anička je hrozně vděčná. Vidí, že je někdo konečně na její straně,“ řekla pro Aha! zakladatelka iniciativy Pod svícnem Michaela Studená. Anička sama vzkazuje: „DĚKUJI! Věřím, že díky vám budu moci začít nový život.“

Pokud chcete přispět i vy, můžete to udělat na webu donio.cz/pribehanicky



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.