Policisté s mačetami a hráběmi: Při pátrací akci našli kostru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Policisté s mačetami a hráběmi: Při pátrací akci našli kostru!

 Na místě pátraly desítky policistů.
Na místě pátraly desítky policistů. (Foto Aha! – Václav Burian)

V rukách mačety, hrábě a lopaty. Tak celý víkend pročesávali kriminalisté park Vidoul u pražských Stodůlek. Včera odpoledne hlásili úspěch, podařilo se jim vykopat lidskou kostru.

Na místě pátralo sedm desítek policistů včetně těch z pražské mordparty. „Nalezli jsme kosterní ostatky, které by mohly přímo souviset s prověřováním násilného trestného činu, které vede První oddělení kraje. Přímou spojitost však v tuto chvíli nemůžeme potvrdit, musíme počkat na výsledky znaleckých expertiz,“ řekl policejní mluvčí Richard Hrdina. Podle informací Aha! byly kosterní pozůstatky mezi křovím, daleko od cest. Nebyly však kompletní, a tak se na místě pátralo až do večera. Povolán byl i speciálně vycvičený pes. Mělo by se jednat zhruba o rok starý případ a celá akce také souvisí s několikatýdenním pátráním, které proběhlo v létě na Kladensku.

Na místě pátraly desítky policistů.

Na místě pátraly desítky policistů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.