Maminka Lucie s dvěma holčičkami: Smrt táty (†33) po nehodě v garáži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Maminka Lucie s dvěma holčičkami: Smrt táty (†33) po nehodě v garáži

To ještě byla celá rodina pohromadě.
To ještě byla celá rodina pohromadě. (Foto archiv rodiny)

Stále nemohou uvěřit tomu, s čím se musejí nevyhnutelně smířit... Maminka dvou malých holčiček Lucie (32) z Ústí nad Labem přišla před dvěma týdny o svého životního partnera Jirku (†33). Mladší děvčátko se přitom rodičům narodilo teprve před čtyřmi měsíci!

Paní Lucie byla s Jirkou od svých patnácti let, šlo o životní lásku, kterou se partneři chystali stvrdit svatbou. Rodiče Aničky (3) a Sárinky (4 měsíce) společně budovali domov a těšili se na další dny se svými dcerkami. „Jirka měl odjakživa zálibu a velkou vášeň v autech, proto si s Lucií pořídili rodinný domek s velkou garáží, kterou Jirka využíval jako dílnu. Tak mohl být co nejvíce nablízku svým princeznám,“ popisuje kamarádka Lucie Hana Lhotská.

Bohužel, 6. listopadu se Jiřímu jeho vášeň stala osudnou. Při opravě se na něj zřítilo auto. „Když ho Lucie našla, už mu nebylo pomoci. Zůstala tak na vše sama se dvěma malinkými dětmi, kterým byla rázem odepřena možnost vůbec poznat a vyrůstat po boku táty,“ vysvětluje kamarádka, která pro přítelkyni zesnulého založila sbírku na dobročinné platformě Donio.

Táta Jirka se ve svých děvčátkách viděl.

„Pojďme spolu, prosím, podpořit Lucii, zajistit ji a její dcery v nadcházejících těžkých měsících. Podpořme je tímto drobným gestem, aby věděly, že v tom nejsou samy, aby překlenuly toto těžké období truchlení bez obavy, že přijdou o střechu nad hlavou. Předem moc děkujeme za jakoukoliv finanční pomoc,“ uzavírá Hana Lhotská s tím, že vybrané peníze by byly určeny hlavně na splácení hypotéky.

Přispějete?

Kdo chce pomoci Lucii a holčičkám po tragické ztrátě tatínka, má možnost přispět do sbírky. Podrobnosti najdete na https://www. donio.cz/pomozte-lucii-a-holcickam-po-tragicke-ztrate-tatinka

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.