Dámské košile: Jaké nesmí chybět v šatníku každé ženy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dámské košile: Jaké nesmí chybět v šatníku každé ženy?

Jaké nesmí chybět v šatníku každé ženy?
Jaké nesmí chybět v šatníku každé ženy? ( LPP Czech Republic, s.r.o.)

Pokud chcete být letos trendy, vsaďte na dámské košile. Jedná se o tzv. must have kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné z vás. Že netušíte, jaké modely dámských košilí budou letos in? Nevadí, my vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte a inspirujte se společně s námi!

Podle jakých kritérií vybírat dámskou košili, aby byla in?

Stylová košile by neměla chybět v šatníku žádné moderní dámě. Módní dámské košile však mohou mít mnoho podob. Vybírat je můžeme podle materiálu, střihu nebo barvy. O prvních dvou zmíněných položkách se rozepíšeme v následujících odstavcích. Teď se tedy zaměříme zejména na módní barvy pro aktuální sezónu. Letos pofrčí dámské košile v přírodních a v pastelových barvách. Vsadit můžete i na kousky se vzory a s motivy. In budou klasické proužky, ale také kostky. Ty se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom je vytáhly na světlo světa.

Jaký materiál a střih košile bude letos ten pravý?

Letos můžete vsadit na dámské košile z přírodních tkanin. Ty jsou totiž nejen vysoce módní, ale také příjemné na omak a také jsou tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života v dnešních dnech propagují ty největší módní světové značky. Dámy tak mají rozhodně z čeho vybírat. Dobře uděláte i tehdy zvolíte-li si do vašeho elegantního outfitu ke košili dámské sako z přírodních látek. Díky výběru stejného přírodního materiálu docílíte sjednoceného outfitu. A přesně o to nám při sestavování módních outfitů jde. Zaměříme-li se na střihy dámských košil, budou in slim fit i regular fit modely.

Zde si můžeme tedy vybírat typ košile podle tvaru naší postavy. Máme-li normální nebo štíhlou figuru, budou nám skvěle slušet dámské košile v slim fit provedení. Máte-li nějaké to kilo navíc, poohlédněte se spíše po modelu dámské košile v regular fit nebo v relaxed fit střihu. Tyto kousky jsou vzdušené a nabídnou tak ženám vysokou míru komfortu za každé situace.

Jak vybrat správnou velikost dámské košile, jak o ni pečovat a k čemu ji nosit?

Dámskou košili musíte vybírat na e-shopech podle obvodu vašeho hrudníku, pasu a boků. Na pomoc si nejlépe vezměte klasický krejčovský metr. Naměřené míry pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybraného výrobce. Různé světové značky mají totiž nuance v číslování. Správným měřením a následným porovnáváním se snáze vyhnete nežádoucím reklamacím. Velikostní tabulky by měly být na e-shopech uvedeny přehledně u výrobků. Pro inspiraci, jak by to mělo vypadat, můžete kouknout např. i zde: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena. Aby vám košile pro ženy vydržela sloužit dlouhou dobu, musíte o ni i řádně pečovat.

Perte ji jen na nízké otáčky v pračce nebo v ideálním případě v rukách. Sušičce je lepší se vyhnout. Košili můžete po vyprání protřepat a vyvěsit nebo také přežehlit. Do skříně bychom měly uložit košili volně na ramínko. Díky tomu se vám nebude tento trendy kousek v šatníku krčit a mačkat a bude držet svůj původní tvar. Dámskou košili můžete nosit do ležérních, ale také do elegantních a do business outfitů. Vzít si k ní můžete společenské kalhoty, ale také rifle nebo legíny. Variant je mnoho a záleží tak jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.