Spi sladce, Barbie! Vyrábí už i růžové rakve | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Spi sladce, Barbie! Vyrábí už i růžové rakve

Panenka Barbie
Panenka Barbie (profimedia.cz)

„Věrnost až do hrobu,“ chtělo by se říct při pohledu na růžové rakve. Pohřební ústavy v Mexiku a Salvadoru totiž objevily díru na trhu a vezou se na vlně popularity filmu Barbie s australskou herečkou Margot Robbieovou (33) v hlavní roli.

„Rakev Barbie House! Abyste mohli odpočívat jako panenka. Zářivě růžová rakev představuje jiskru a energii nezapomenutelných okamžiků, které jste prožili,“ hlásá reklama pohřební služby Olivares z Mexika. Pohřební ústav Alpha and Omega ve městě Ahuachapán v Salvadoru nabízí růžovou barbie-rakev dokonce už rok.

O růžové rakve je u lidí zájem.

„Chtěli jsme propagovat růžovou rakev, protože se stala trendem a byl o ni nebývalý zájem. Poptávalo se už 40 lidí, s deseti z nich jsme si i plácli,“ prozradil majitel služby Isaac Villegas. „Úplně nám došly zásoby,“ dodal se smíchem.

Barbie byla prostitutka

Barbie je panenka oblíbená dlouhá desetiletí holčičkami celého světa. Teď o ní dokonce natočili film a už je to megahit. Málokdo ale ví, že než přišla Barbie, byla tu striptérka Lilli! Její inspirace a předobraz! Lilli byla úplně stejně oblíbená, jenomže by vlastně měla být dětem nepřístupná.

Dlouhonohá Lilli pocházela z Hamburku, kde ji vytvořili, či spíše nakreslili, už v roce 1952. Předlohou byl novinový komiks vycházející v populárním Bildu. Na rozdíl od Barbie ale nebyla úplně vhodná pro děti, seriál měl totiž sexuální podtext! Lilli byla sekretářkou se vším všudy a také striptérkou s velmi vyzývavými poznámkami a síťovanými punčochami. „Ou, kterou část plavek bych si tedy podle vás měla sundat, strážníku?“ mrkala Lilli a ptala se policisty, když ji napomínal za přílišné odhalování na veřejnosti (chtěl jen, aby nenosila plavky na ulici).

Panenka Barbie

Lili je lovkyně!

„Lilli líčila na bohaté muže nápadnými provokativními pózami, lovila je, kde mohla, Také se ráda odhalovala. V tom byla jiná. Barbie nemá žádné postranní úmysly,“ napsala Handlerová do svých pamětí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.