Originální dárek? Darujte kousek sebe sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Originální dárek? Darujte kousek sebe sama!

 (FOTICOS S.L.)

Přemýšlíte o dárku pro kamaráda, babičku s dědou nebo kolegu z práce? Pár tipů bychom pro vás měli.

Kupování dárků může být pěkným oříškem. I přesto, že obchody a e-shopy překypují zbožím všeho druhu. Když ale dojde na lámání chleba, tak zkrátka nevíme. Tak vás trošku nakopneme.

Jak by měl vypadat dárek?

Dárek by v první řadě měl být originální. Proto není vhodné například darovat peníze. Postrádají fantazii. Cenově dostupné a originální v tomto smyslu bývají fotodárky, tedy různé produkty, ať se již jedná o hrnečky, trička, deky a celou řadu další produktů opatřených fotografií.

Vybírejte na Wanapix.cz

Bohatou nabídku kouzelných dárků najdete například a e-shopu Wanapix, který tak může posloužit i jako zdroj vaší inspirace. Zde najdete neotřelé dárky pro muže, ženy i děti. Pro dědečky, babičky, páry, ale třeba i pro učitele, šéfy, těhotné ženy, kulináře, motorkáře, horolezce, cestovatele i sportovce. Milovníky vína stejně jako milovníky koček a psů. Zkrátka pro všechny.

Dárek podle kategorie

Přehledně rozdělené kategorie vlastně odpovídají i na otázku, jak dárek vybírat. Nejenom podle pohlaví a věku obdarovaného, nýbrž rovněž podle jeho zájmů. Pod kategorií dárky pro milovníky psů například najdete kouzelnou 3D lampu ve tvaru psí tlapky. Nebo gravírovanou klíčenku s několika psími přívěsky.

Personalizované dárky

Další možností jsou dárky personalizované, tedy opatřené fotografií někoho z blízkých obdarovaného. Nebo přímo vaší. Ta může být na hrnku, sklenici, povlaku na polštář, ložním povlečení, zástěře, klíčence i termosce. Zejména prarodiče bývají z těchto dárků přímo u vytržení, obzvláště pokud je zdobí fotografie jejich dětí a vnoučat.

Darujte sebe sama

Nabídkou produktů, které je možné opatřit vlastní fotografií, je e-shop Wanapix ojedinělý. V nabídce jsou totiž i velmi neotřelé, jako jsou rohožky a hodinky. Nebo hadříky na brýle. Vaše fotka zkrátka může být téměř na čemkoliv.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.