Mít účes jako celebrita není možná nesplnitelným snem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mít účes jako celebrita není možná nesplnitelným snem

 (Pexels)

Také jste někdy oslněni účesem hvězdy filmového plátna? Nejen kvalitou jeho/jejích vlasů, ale i stylem a účesem, který ve filmu má? Představme si nejlepší kadeřníky, které světový nejen filmový showbusiness má.

Chtít po své kadeřnici, aby vám vykouzlila stejný účes, jako měla například Jennifer Lopez loni v létě na své svatbě s Benem Affleckem, je velice náročné, protože ruce, jaké měl Oribe nebo má třeba Tracey Cunningham, jsou k tomu nevyhnutelně nutné. Právě o tyto dva kadeřníky by se popraly ty největší modelky a herečky. Ale může se stát, že vám vysněný účes vytvoří třeba v kadeřnictví Praha.

ORIBE

Snad jedním z nejikoničtějších jmen v komunitě vlasové kosmetiky je Oribe. Stojí za některými z nejkrásnějších účesů na stříbrném plátně. Mezi jeho klienty patřilo mnoho celosvětově známých jmen jako Scarlett Johansson Anne Hathaway, Penelope Cruz, January Jones, Jennifer Lopez a Mila Kunis. Zpěvačky Rihanna a Britney Spears byly také pravidelnými klientkami jeho salonu v Miami Beach. Je skvělým zdrojem inspirace pro každého módního fanouška. Přestože zemřel, jeho vášeň, která se projevila jeho výtvory, se stane věčně živým odkazem.

TRACEY CUNNINGHAM

Tracey Cunningham pochází z Beverly Hills v Kalifornii. Mezi její slavné klienty patří Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Emma Stone a mnoho dalších. Práce Tracey Cunningham je stejně přirozená jako barva, kterou vytváří na hlavě každého ze svých klientů. Její mantra se po celou dobu jejího působení nezměnila: Barva by měla být přirozená a měla by odrážet vlasy, které měl člověk v mládí. Přístup „méně je více“ ke stylu, vlasům a tomu, jak pracuje s každým jednotlivcem, je její osvědčená vítězná cesta.

I když asi nebudete mít možnost se v jejím salonu nechat ostříhat, stále ji můžete sledovat na sociálních sítích, kde najdete inspirativní příspěvky o vlasech a kadeřnictví. Pokud hledáte nové nápady, jak vyzkoušet a změnit své vlasy, rozhodně se na ni podívejte.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.