Brutální vražda na Sokolovsku: Lucii (†42) našel expřítel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Brutální vražda na Sokolovsku: Lucii (†42) našel expřítel

U vchodu vzniklo pietní místo.
U vchodu vzniklo pietní místo. (Foto Aha! – Romana Vébrová, PČR)

Jen pomalu se lidé z bytovky v Novém Sedle na Sokolovsku vzpamatovávají z vraždy Lucie (†42). U domu už vzniklo pietní místo.

„Chodily sem za ní takové divné typy, asi pro drogy. I toho, který ji zabil, jsme tu vídali,“ prozradila jedna ze sousedek. Na její dveře bouchal v sobotu ráno vyděšený expartner Lucie, který ženu našel mrtvou. „Měl ruce od krve, jak se jí ještě snažil pomoci. Křičel, ať zavolám policii, že nežije,“ hlesla žena.

„Dvojice měla mít slovní rozepři ohledně získání omamných látek. Poté zřejmě muž ženu fyzicky napadl několika údery, zejména do hlavy,“ řekl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Útočník (48) po činu tělo oběti přikryl a z bytu zmizel. Je obviněn z vraždy.

Neútočil poprvé

Obviněný se v minulosti zodpovídal z vraždy, tehdy ještě ve stadiu pokusu. Svoji známou, téměř osmdesátiletou seniorku, bil, kopal a škrtil. Žena předstírala smrt, a tím se zachránila. Násilník jí poté sebral peníze a naházel je do automatů. Před dvěma dekádami za to vyfasoval 14 let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.