Mord ženy v pražském hotelu: V MODRÉ ŠKODOVCE UJÍŽDÍ VRAH? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mord ženy v pražském hotelu: V MODRÉ ŠKODOVCE UJÍŽDÍ VRAH?

Kriminalisté pátrají po Petru K. Je podezřelý z vraždy ženy, k níž mělo dojít v jednom z pražských hotelů dne 4. února 2023.
Kriminalisté pátrají po Petru K. Je podezřelý z vraždy ženy, k níž mělo dojít v jednom z pražských hotelů dne 4. února 2023. (Policie České republiky)

Vražda v pražském hotelu Grandior! V pokoji zůstala mrtvá žena. Ozbrojený pachatel je na útěku. Kriminalisté po něm pátrají a varují veřejnost, že je nebezpečný.

Tělo zavražděné bylo nalezeno v sobotu ve večerních hodinách. „Na základě žádosti policie vyjížděl náš koroner do jednoho z hotelů v centru Prahy, kde konstatoval násilnou smrt ženy,“ potvrdila mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Jak žena zemřela, ani to, jaká zranění utrpěla, neupřesnila. V hledáčku detektivů je jako podezřelý z násilného činu Petr Kraus (42) z Lázní Libverda. Z centra metropole ujel ve voze Škoda Scala registrační značky 5L79685 neznámo kam.

Kriminalisté pátrají po Petru K. Je podezřelý z vraždy ženy, k níž mělo dojít v jednom z pražských hotelů dne 4. února 2023.

„Není vyloučeno, že se pohybuje po celém území republiky, ale také mohl vycestovat do zahraničí,“ uvedl policista Jan Rybanský. Podle informací Aha! je obětí modrooká blondýnka Klára M. (†33) z Liberce. Naposledy se ozvala svému příteli ve čtvrtek navečer. Ten v sobotu ve dvě ráno oznámil na policii, že odjela na služební cestu, domů nedorazila a její telefon je vypnutý. Protože tohle nikdy neudělala, obával se o její bezpečnost. Klára M. odcestovala tmavě modrou Škodou Scala. Právě v takovém autě prchá z vraždy podezřelý Petr Kraus. Policie apeluje, aby se ho lidé nesnažili zadržet. Pokud vědí, kde je, mají volat na linku 158.



Přečtěte si
Jan Kocián
6. 2. 2023 • 08:02

Ano, v modré škodovce objíždí hotely a vraždí prostitutky. Našli ho mrtvého ve vaně! To byl první díl nové minisérie Docent...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.