Tragédie v Diakonii v Horních Počernicích: Zemřelo zde miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tragédie v Diakonii v Horních Počernicích: Zemřelo zde miminko!

Kriminalisté zatím neřekli, zda šlo o násilný čin.

Kriminalisté zatím neřekli, zda šlo o násilný čin.
 (Foto Aha! – David Malík)

V pražských Horních Počernicích se stalo neštěstí! Za nejasných okolností tam zemřelo teprve několikaměsíční dítě, podle informací Aha! to byla holčička!

K budově Diakonie přijeli policisté i záchranka. „Zemřelo tu několikaměsíční dítě. Kriminalisté na místě zjišťují příčinu a okolnosti úmrtí. Byla nařízena soudní pitva,“ řekl policista Richard Hrdina. Jestli holčička zemřela násilnou smrtí, šlo o nešťastnou náhodu či například zdravotní komplikace, zatím není jasné. Kriminalisté dosud nevyloučili ani jednu z možností.

„Na místo vyjížděla záchranářská a lékařská posádka. Na místě se potvrdilo, že děťátko zemřelo,“ řekla mluvčí záchranky Jana Poštová. Podle informací Aha! ke smrti holčičky došlo v budově Diakonie, střediska křesťanské pomoci. Ta poskytuje pomoc lidem sociálně vyloučeným nebo ohroženým a provozuje také azylový dům pro rodiny, které se ocitly v nepříznivé sociální situaci spojené se ztrátou bydlení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.