Policejní zásah proti naháčovi: Měl dvoudenní okno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Policejní zásah proti naháčovi: Měl dvoudenní okno!

Nahý Brit se vzpíral policistům, že chce jen relaxovat na pláži.
Nahý Brit se vzpíral policistům, že chce jen relaxovat na pláži. (Foto Profimedia.cz)

Opilecká komedie Pařba v Bangkoku má originální název Hangover – neboli Kocovina. Další pokračování jako by na thajském rajském ostrově Ko Samui napsal sám život. Angličan Alexander (30) propařil víkend – a nikdo neví jak.

Místní si všimli nahého turisty, kterak se ráno potácí po pláži a haleká fotbalové chorály. Když se vrhl do vln a plaval od břehu, už začali mít obavy. Rybář k němu dojel na člunu, že ho vytáhne. Alexander se však zachránit nedal – křičel něco ve smyslu, že »má schůzku s Bohem« a naopak rybáře stáhl do vody!

Vytáhli ho až policisté, za jeho neustálých protestů. „Jděte zpátky na hotel, dejte si sprchu!“ nabádali ho, on však trval na svém, že chce relaxovat na pláži. Nakonec ho odvlekli na stanici a dali mu test na drogy. Žádné nelegální neměl, na pokoji mu našli marihuanu – ale ta je v zemi povolená. Skončilo to jen pokutou za veřejné pohoršení. Imigrační policie posléze uvedla, že na ostrov Brit dorazil 10. října; na 29. října připadaly jeho třicetiny, tak se přes víkend zúčastnil večírku.

Oslava 30. narozenin byla vydatná.

Ale nic si nepamatoval; přátelé ho prý neviděli od čtvrtka. „Měli jsme obtíže s ním komunikovat, neboť mluvil nesmysly, museli jsme výslech přerušit,“ uvedl kapitán Arún Músikim. „Říkal, že chce všechny přivést za Bohem.“ Personál jeho hotelu si zatím stěžoval, že byl hlučný a štval ostatní hosty. Zato rybář opilci nic nevyčítá: „Možná přebral a bylo na něj moc horko, tak se choval trochu bláznivě, ale myslím, že je to dobrý člověk. Ulevilo se mi, že už je v pořádku,“ cituje ho deník Mirror.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.