Opilec naboural policejní oktávku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Opilec naboural policejní oktávku!

Volvo opilého řidiče.
Volvo opilého řidiče. (Foto Policie ČR)

V policejní cele skončil řidič (28) volva, který sedl opilý za volant. Na zasněžené silnici vjel do protisměru a čelně narazil do protijedoucího vozu. K jeho velké smůle šlo o Škodu Octavii policejní hlídky.

Na půlnoční vyjížďku městem vyrazil ze soboty na neděli muž, který se před tím řádně posilnil alkoholem. „Zřejmě v důsledku opilosti přejel do protisměru a došlo k čelní srážce. Kromě policejního auta poškodil i další vozy, které v ulici stály,“ řekl policista Milan Bajcura s tím, že škody jdou do statisíců.

Policejní hlídka i řidič Volva skončili s lehkým zraněním v nemocnici. Test na návykové látky u něj ukázal téměř dvě promile alkoholu. Opilec pak zamířil do policejní cely. Za řízení pod vlivem návykové látky se soudu nevyhne. Hrozí mu až rok vězení, finanční pokuta a s největší pravděpodobností ho čeká i zákaz řízení motorových vozidel.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.