Tato žena je postrachem ústeckých hospod: Jí, pije, ale neplatí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tato žena je postrachem ústeckých hospod: Jí, pije, ale neplatí

Fotka povedené cizinky koluje sociálními sítěmi.
Fotka povedené cizinky koluje sociálními sítěmi.  (Foto Aha! Michal Israel Volf, Facebook. )

Hluboké vrásky na čele mají hospodští a restauratéři v Ústí nad Labem. Může za ně cizinka středního věku, která zmíněné podniky obráží ve velkém, tam se nají, pije alkohol, ale neplatí.

„U nás byla v sobotu, dala si oběd a pak ještě pár vodek. Udělala útratu za zhruba 450 korun, ale když přišlo na placení, řekla, že nemá peníze,“ popisoval Aha! zkušenost majitel restaurace U Lípy Vlastimil Žáček. Podobně dopadla i servírka z ústeckého Gril Pubu. „Šla jsem slušně za ní, ať neobtěžuje zákazníky a raději zaplatí ta dvě pivka, co vypila. Odsekla, že nemá peníze, tak jsem volala policii,“ řekla servírka Monika Trávníčková. Nejde jen o podniky v centru Ústí. Žena není líná zajet třeba i do obcí v okolí. Znají ji také v Přestanově nebo v Teplicích.

Pětkrát během měsíce

„Za poslední měsíc jsme přijali pět oznámení. Tyto případy jsme prověřovali jako přestupky proti majetku,“ sdělila policejní mluvčí Eliška Kubíčková. Ženě, která má ruský přízvuk, hrozí 15tisícová pokuta. Strážci zákona ji pokaždé dopadnou, ale jelikož se jedná pouze o přestupek, zase ji pustí, a ona pak zadarmo debužíruje dál.

Přečtěte si
AliAlice
19. 7. 2022 • 10:29

Když znají její popis,tak babu s podniků vynést v zubech...ať jde debužírovat k popelnicím,když neplatí !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.